d2io83k Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2004 Czytal ktos ksiazke Guy Sajera apomniany Zolnierz" polecam bo jest warta przeczytania wlasnie ja studiuje ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=140275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 heheh nie chyba nikt jej nie czytal;)pozdrawiam w ten wiosenny wieczor przy atmosferze swiat grr:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Witam! A ja czytałem to 2 razy. Uważam, że książka jest dobra. Lekko się ją czyta, opisy dość dokładne. :) No i jest mój" białostocki dworzec PKP. :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf de Grey Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Salve,Skoro Bialystok etc - to moze i ciekawe - ale czy mozna prosic jak zawsze - caly tytul, autora, kto i gdzie wydal.Nie wszyscy maja latwy dostep do ksiegarn czy bibliotek - wiec te dane na pewno sie przydadza. PozdrawiamGandalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Witam! Guy Sayer apomnainy żołnierz" (oryg. LE SOLDAT OUBLIE"), ja akurat mam wydanie III 2003 wydawnictwa L&L z Gdańska. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franc106 Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Witam!Książka zupełnie dobra, w każdym razie czyta się nieźle... Mnie zainteresowała ze względu na to, że G.S. bił się w okolicach Gdańska i Gdyni. I mimo, że czasami ciężko mi się było połapać w jakby nie patrzeć znajomych" mi lokacjach to czytało się klawo. Ja w każdym razie polecam zainteresowanym taką tematyką.P.S. Swego czasu duże wrażenie zrobiła na mnie książka E.M. Remarque'a pt: Czas życia i czas śmierci. Czytał ją ktoś? ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Witam. Ja też czytałem i mi się podobała.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Chwała,jestem w trakcie czytania (urlop w Berlinie), nie mogę wystawić końcowej oceny ... chwilowo mieszane uczucia.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Bodaj jedyna książka, bardzo realistyczna napisana przez szeregowca wermahtu walczącego na wschodzie. Jak dla mnie pięć gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.