YARD Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witam . Czy jest szansa by obejrzeć batalistyczno-historyczno-propagandowy film niemiecki z chyba 1944r Kolberg"? Jest to film o nieudanym szturmie wojsk napoleonskich w 1807r na Kołobrzeg , który wyświetlano w kinach Rzeszy na początku 1945r. Wyświetlano go by podnieść wiare niemców w odparcie szturmu aliantów na Rzesze.Może ktoś ma , amoże w sieci ? YARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witamszansa zawsze sie znajdzie.... wiem ze co jakis czas puszczają go na niemieckim kanale. ja widzialem kopie z ARDO czy jakos tak. a co do sieci to mozna go kupić (cena ok 25 € - wg mnie za duzo) albo zassać e-mule... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 na emulu jest- znalazlem kilka fajnych ujec kolobrzegu w filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Witam,zastanawiam sie nad kontekstem praw autorskich tego filmu. film wyprodukowano w III Rzeszy w 1944r. po wojnie uznano go za zakazany i przez 60 lat byl objęty zakazem projekcji. czy i kto posiada prawa autorskie ???PoozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam . Już oglądałem kawałki tego filmu. Po niemiecku ale da sie ogłądać. Co do praw nnie mam pojęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 mam ten film z ochotą go wymienie , jest w formacie vcd kopia żyleta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.