wicja1 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Napisano 10 Grudzień 2004 Na forum głownym goszczę dość rzadko,stąd moje spowolnione reakcje.Zauważyłem brak mojego postu nt.grudniowego numeru i sprawiło to,że chwilkę się zastanowiłem nad swoim czynem.Faktycznie,forma nie była zbyt mądra i mogłem,zupełnie niechcący,kogoś urazić.Serdecznie i gorąco przepraszam wszystkich którzy mogli się poczuć dotknięci.Nie wiedziałem też,że jest to tak drażliwy temat na forum a tak jak pisałem na wstępie na gółwnym" bywam sporadycznie.Jeszcze raz gorąco przepraszam wszystkich pracujących nad grudniowym i wszystkimi wcześniejszymi numerami Odkrywcy.Ale by nie być do końca uroczym panem z detektorkiem mam też kilka uwag krytycznych co do załatwienia sprawy przez Towarzysza Bociana:1.Zdjęcie postu,fakt że niemądrego to przejaw totalitaryzmu i braku poczucia demokracji.Nie było tam wulgaryzmów ani chamstwa.Po jednej uwadze pewnie napisałbym takie same przeprosiny jak w tej chwili.2.Niemożność publicznej oceny pisma na które przez długie lata wydaje się swoje pieniądze,a stronę w necie odwiedza kilka,jeśli nie kilkanaście razy dziennie to przejaw tego samego co w punkcie 1.3.Wiem,że ciężko wydawać pismo o tak wąskiej tematyce na stałym,równym poziomie,ale jeśli znikają bez słowa takie stałe" tematy jak esty detektorów",historia monet",auto dla poszukiwacza" itd,itd i dochodzimy do ..mniejsza z tym,to diabli człowieka biorą.I nie piszę tego złośliwie,tylko z miłości i troski :) o swoje ulubione pismo i forum.I mimo tego,że konkrencyjne forum tak mi nie leży ja Nasze(może to kwestia grafiki)to jednak dobrze pojęta wolność wypowiedzi stoi tam na wyższym poziomie.No,ale tam moderatorów jest kilku,czyli jest demokracja i kółko się zamyka.Jeszcze raz wszystkich serdecznie przepraszam i pozdrawiam,wicja1
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Ale twój wątek (do którego też się dopisałem) jest na owarzyskich".;)Serdecznie pozdrawiam Luger.
Bocian Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=137330kolejny raz przypominam, masz problem - najpierw bocian@odkrywca-online.com
ms Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Bocian, lepiej precyzowac, bo jak tak przy kazdym problemie przypomną sobie ten adres to centrum pomocy bliznim w sprawach roznych ani chybi będzie faktem zauwazalnym... :-)
wicja1 Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Zrobiłem się czerwony i idę palnąć sobie w łeb!!!
Katani Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 NAPISAŁ: wicja1 Zrobiłem się czerwony i idę palnąć sobie w łeb!!!nie rób tego, Bocianowi powiedzieć nie zręcznie, no bo wiesz, siedzi po pas... ale my Ci wybaczamy... My ... cholera przecież nie wieszczymy, dlaczego wyszło mi MY, nie ważne...wicja1 żyjesz jeszcze....pewnie powiesz;co to za życie, gdyby życie miało d..pę to bym ja kopał i kopał...pełną gębą- Gombrowicz
jacenty2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Masz chłopie szczęście ,że znasz swoje miejsce na tym łez padole.Bo pisanie źle na temat tej gazetki, albo kogoś z nią związanego to śliska sprawa :)
Bocian Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Jacenty2004 napiszę Ci tylko jedno - pieprzysz tylko żeby pieprzyć bez sensu bez żadnego poparcia faktami i usmieszek dodany na końcu nie zmienia tego.wicja1 zapytał" się o zaginiony" post i dostał odpowiedź. co jest śliską sprawą kolego? poczytaj forum jest wiele wątków z krytyką redakcji i nadal są. Post w innym wątku rzucający oskarżenie na kogoś bez poparcia dowodami i niewinną zachętą jestem ciekawy co inni na ten temat myślą" jest smieszne. Jak ktoś może coś o czymś mysleć jak nie zna sprawy. Dla mnie to tylko post mający na celu wywołanie bzdurnej dyskusji.Jeżeli śliskość pisania na tematy redakcji ma się objawiać blokadą to masz pecha bo na razie zostały zablokowane tylko dwie osoby i to nie za krytykę redakcji.I to w wyniku bardzo wielu postów osób skarżących się na nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.