wicja1 Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 Co sądzicie o nowym numerze??? Moim zdaniem ciekawe są tylko zdjęcia pięknych kobiet i troszkę mniej pięknych wykrywaczy :) Reszta raczej do bani.Pozdrawiam,wicja1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariks Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Niestety juz numer listopadowy oraz grudniowy nie zachwyca ! Bardzo mało jest o kolekcjonowaniu militariów a duzo umocnieniach, zlotach itp Teraz jest o hełmach szwedzkich ale czy nie mozna dac cos lepszego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayms Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 A moim zdaniem wcale nie jest tak źle.To prawda, że nie jest idealny ale bez przesady, nigdy nie będzie tak że wszyscy będą w 100% zadowoleni.Lepsze to co jest w aktualnym Odkrywcy" niż poprzednie numery OH.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Proponuje zakończyc ten wątek.Ile ludzi tyle gustów.A na ten temat była juz dyskusja i tylko kłótnie i kłótnie.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayms Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Prawda prawdziwa.Amen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
generał w. Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Z numeru grudniowego dowiedziałem się, że nakładki gumowe na ogniwa gąsienic to rarytas ( artykuł - Walka o zatopiony wrak ). Autorce podaruję chyba wiadro takich nakładek, żeby przestała wypisywać takie rewelacje. Przez cały artykuł ciągnie się wątek o wydobyciu SdKfz7/2 choć zdjęcia i inne znaleziska, szczególnie pociski 8,8cm nie potwierdzają tej wersji. Sdkfz7/2 miał armatę 3,7cm więc wydobyto SdKfz7 - ciągnik do armaty 8,8cm. Poza tym reszta da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Napisał wicja1 Moim zdaniem ciekawe są tylko zdjęcia pięknych kobiet i troszkę mniej pięknych wykrywaczy :) "...a która Ci się spodobała, pewnie lala: Joanna Orłowska-Stanisławska, zgadłem?słyszałem, że jest pochajtana...może zrobimy konkurs piekności naszych Pań z Odkrywcy?jest przyzwolenie...pełną gębą :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 zgadłem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Już w życiu nie napiszę że Odkrywca jest BEEE !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 chyba Odkrywczyni"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Odkrywca?? Czy ODKRYWCZYNI"??? W każdym razie podzielamy zdanie, że nie jest BEEEE!!! :) Pozdr. wons's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 jacenty2004 masz słabe nerwy...spoko...Asia Nr. 1Bociek nie denewrwuj się, proszę...The Doors Break On Through (To The Other Side) Przebij się Wiesz, że dzień niweczy nocNoc przedziela dzieńChciałaś biecUkryć sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięRaj coraz dalej od nas jestZaginął wykopany skarbCzy pamiętasz wciążNasz wspólny płacz?Na drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięKażdy kocha moją małąKażdy kocha moją małąJuż ma, już maJuż ma, już maWyspą ramiona twoje sąA ziemią oczy tweDłońmi więzimy sięRonisz kłamstwa łzęNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięJak co tydzień stoję tuZ dnia na dzień upływa czasBrama kusi nasRozpęd weźNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij sięNa drugą stronę przebij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 ciekawe co baran Stanisław by o niej powiedział?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 MK przykro mi to Ci powiedzieć......ale nie znasz się na kobietach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Napisał generał w.że nakładki gumowe na ogniwa gąsienic to rarytas"przepraszam; o jakich nakładkach gumkowych piszesz?;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 MK A to nie jest przypadkiem OWIEC Stasia? :))) Pozdr. WoNsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Nie sprawdzałem :)Nie znam się na tym... jedynego barana to widzę w lustrze w łazience, dawniej widywałem jednego na wykładach z Assemblera...-> Katani!To było przegięcie!(nie musi każdy/a o tym wiedzieć)Asia Nr. 1"... Popieram;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Widzę że nie tylko mi spodobało się zdjęcie Asi zamieszczone z życzeniami;) Popieram pierwszą lokatę i pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy w tym także poszukiwaczy piękna;))Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.