the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 złoty mutter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 tył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 Hj-tka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 zdjęcie grupowe,wszystkie kolorki razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 parszywa dwunastka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 tabliczka znamionowa od opla....ale jakiego to już zielonego pojęcia nie mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 ok. ...nareszcie moge iść na zasłóżony odpoczynek....eee.spać....bye!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Czy na wyspie sobieszewskiej jest jezioro?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Witam,no i widać, kto wyrywa super-fanty. Jeszcze raz moje gratulacje. Za parę dni biorę kilka dni urlopu i ruszam znów ostro w teren. Zobaczymy co też jesień wypuści z ziemi:)India - fajnie, że dajesz znów o sobie znać! Fanty rewelacyjne, chociaż mnie nie zaskoczyły, aż tak mocno, ponieważ wiem, że jak już się odezwiesz i zamieścisz jakieś foty, to będzie to konkret. I nie myliłem się :) To wszystkow tym sezonie, czy są tam też fotki z ubiegłego roku?PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 witam Wczorajszy dzień tj. niedziela na Opolszczyźnie nie wyglądał zbyt ciekawie od rana padał deszcz. Pogoda iście barowa, ale co tam zachciało mi się spaceru z wykrywką. Po kilku godzinnym spacerze do domu przyniosłem takie oto fanciki:kilka monetek, HJ , zimówka, Dzień pracy, 4 guziczki, 2 klamerki, spinka do mankietu, ołowiany kogucik, dziwna rzecz w lewym górnym rogu i fenomenalny szklany czołg.reszta na foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 W sobotę - okolice Piotrkowa Trybunalskiego - 68 mauserowskich łusek - w tym z czego bardzo się cieszę pierwsza (chyba) polska łuska z biciem 20 98 WP ,pozatym kilkanaście ładnych polskich guzików ,połamany polski orzełek - właściwie sama tarcza amazonek ,zapalnik od polskiego granatu.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 foto 2 nie trzeba opisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werte Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Mial przy sobie wszystko, niesmiertelnik juz wyslany, a prezentowane pamiatki osobiste, poza 98 zakopane przy szczatkach zolnierza. Nadmorski brzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 No dobra to ja też się pochwalę :-))))6.11.2004 - dwa tłoki pieczętne 8 pułk artylerii polowej i 8 pułk artylerii lekkiej - czyli komplet piecząteczek z września 1939 PZDR PATRONPs : skanu nie będzie bo nie mam skanerka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 PATRON a polskie czy niemieckie?? jak polskei to interesuje mnie ten temat!!!!!!!!odezwij sie na priv dambek7@wp.plpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 The_tuna,jakbys chcial sie pozbyc jednego z tych granatów dymnych to jestem chetny:)gratuluję fantów i pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 The_tuna,jakbys chcial sie pozbyc jednego z tych granatów dymnych to jestem chetny:)gratuluję fantów i pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 niestety te granaty nie istnieją.... ale mam inne w takim samym stanie oczywiście już rozebrane które odkupiłem od pewnego chłopa pod wałbrzychem :))))))oto mój mail the_tuna@op.plpzdr.chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 dzieki,wyslalem maila.pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Wczoraj w lesie na niemczyźnie - koszmar! Najlepszym fantem dnia była polska łuska od Lebela 28 E 67 PK. Pozatym jakieś 20 szt. innych łusek (w tym angielska 9 mm),5 guzików WH ,monetka ,części zaworów i klamerki od masek pgaz. ,jakiś pierścionek samoróbka i to wszystko - ogólnie nędza. A pozatym w lesie na Ruskim Brodzie mnóstwo nowych niezasypanych dołów...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 czarny za rany ,blaszka i troche śmiecia....dwóch zostało jeszcze w terenie....zobaczymy jak zakończą dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 The_tuna - WY mnie naprawdę rozbijacie psychicznie! Aaargh! :)pozdrawiam!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Jadzia, nie o Ciebie chodziło, tylko o Indię... Taki jakiś zmęczony wtedy byłem... ;) Dziś bardziej zwiedzaliśmy, przyjechali do nas goście to bylim na Wisielczej Górze" koło Strzalin. Tylko jadna łuseczka od mauserka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz2005 Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 witamthe_tuma wrzuc foty,ja dziś 3 godzinki na nowym miejscu oprucz oczywistej nadmiernej ilosc łusek: 12 monetek niemieckich,4 guziorki wh,2 polmby fajny las i jeszcze coś pewnie wyjdzie bo koleś obok mnie trafił obraczke golda niestety próba tylko 333 ale i tak fajnie.Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 12 listopada... 1. pojemnik wraz z lufą do mg42:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.