the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 zdjęcie grupowe,wszystkie kolorki razem:)
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 tabliczka znamionowa od opla....ale jakiego to już zielonego pojęcia nie mam....
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 ok. ...nareszcie moge iść na zasłóżony odpoczynek....eee.spać....bye!:)
Boruta Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Czy na wyspie sobieszewskiej jest jezioro?pozdrawiam
Monsun Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Witam,no i widać, kto wyrywa super-fanty. Jeszcze raz moje gratulacje. Za parę dni biorę kilka dni urlopu i ruszam znów ostro w teren. Zobaczymy co też jesień wypuści z ziemi:)India - fajnie, że dajesz znów o sobie znać! Fanty rewelacyjne, chociaż mnie nie zaskoczyły, aż tak mocno, ponieważ wiem, że jak już się odezwiesz i zamieścisz jakieś foty, to będzie to konkret. I nie myliłem się :) To wszystkow tym sezonie, czy są tam też fotki z ubiegłego roku?PozdrMarcin
general1006 Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 witam Wczorajszy dzień tj. niedziela na Opolszczyźnie nie wyglądał zbyt ciekawie od rana padał deszcz. Pogoda iście barowa, ale co tam zachciało mi się spaceru z wykrywką. Po kilku godzinnym spacerze do domu przyniosłem takie oto fanciki:kilka monetek, HJ , zimówka, Dzień pracy, 4 guziczki, 2 klamerki, spinka do mankietu, ołowiany kogucik, dziwna rzecz w lewym górnym rogu i fenomenalny szklany czołg.reszta na foto 2
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 W sobotę - okolice Piotrkowa Trybunalskiego - 68 mauserowskich łusek - w tym z czego bardzo się cieszę pierwsza (chyba) polska łuska z biciem 20 98 WP ,pozatym kilkanaście ładnych polskich guzików ,połamany polski orzełek - właściwie sama tarcza amazonek ,zapalnik od polskiego granatu.pzdrbjar_1
werte Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Mial przy sobie wszystko, niesmiertelnik juz wyslany, a prezentowane pamiatki osobiste, poza 98 zakopane przy szczatkach zolnierza. Nadmorski brzeg
PATRON Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 No dobra to ja też się pochwalę :-))))6.11.2004 - dwa tłoki pieczętne 8 pułk artylerii polowej i 8 pułk artylerii lekkiej - czyli komplet piecząteczek z września 1939 PZDR PATRONPs : skanu nie będzie bo nie mam skanerka .
marek123 Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 PATRON a polskie czy niemieckie?? jak polskei to interesuje mnie ten temat!!!!!!!!odezwij sie na priv dambek7@wp.plpzdr
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 The_tuna,jakbys chcial sie pozbyc jednego z tych granatów dymnych to jestem chetny:)gratuluję fantów i pozdrawiamJadzia
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 The_tuna,jakbys chcial sie pozbyc jednego z tych granatów dymnych to jestem chetny:)gratuluję fantów i pozdrawiamJadzia
the_tuna Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 niestety te granaty nie istnieją.... ale mam inne w takim samym stanie oczywiście już rozebrane które odkupiłem od pewnego chłopa pod wałbrzychem :))))))oto mój mail the_tuna@op.plpzdr.chiny
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Wczoraj w lesie na niemczyźnie - koszmar! Najlepszym fantem dnia była polska łuska od Lebela 28 E 67 PK. Pozatym jakieś 20 szt. innych łusek (w tym angielska 9 mm),5 guzików WH ,monetka ,części zaworów i klamerki od masek pgaz. ,jakiś pierścionek samoróbka i to wszystko - ogólnie nędza. A pozatym w lesie na Ruskim Brodzie mnóstwo nowych niezasypanych dołów...pzdrbjar_1
the_tuna Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 czarny za rany ,blaszka i troche śmiecia....dwóch zostało jeszcze w terenie....zobaczymy jak zakończą dzień...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 The_tuna - WY mnie naprawdę rozbijacie psychicznie! Aaargh! :)pozdrawiam!bjar_1
wons Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Jadzia, nie o Ciebie chodziło, tylko o Indię... Taki jakiś zmęczony wtedy byłem... ;) Dziś bardziej zwiedzaliśmy, przyjechali do nas goście to bylim na Wisielczej Górze" koło Strzalin. Tylko jadna łuseczka od mauserka...
mateusz2005 Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 witamthe_tuma wrzuc foty,ja dziś 3 godzinki na nowym miejscu oprucz oczywistej nadmiernej ilosc łusek: 12 monetek niemieckich,4 guziorki wh,2 polmby fajny las i jeszcze coś pewnie wyjdzie bo koleś obok mnie trafił obraczke golda niestety próba tylko 333 ale i tak fajnie.Pozdrowionka
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 12 listopada... 1. pojemnik wraz z lufą do mg42:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.