panzerule Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 the tune-czy ta piekna komarowa wyspa po waszym przejsciu nie wyglada jak w marcu 45,czy to sie nazywa rekonstrukcja?Pytam bo juz o waszych wyczynach jest głosno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 5 Listopad 2004 Autor Share Napisano 5 Listopad 2004 panzerule rozwiń ten wątek....tzn???dlaczego rekonstrukcja???pzdr chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerule Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 tak slyszalem iz teren po waszym kopaniu wyglada jak rekonstrukcja marca 1945,domysl sie o co chodzi.Ja nie widzialem,lecz wiem to od osob znajacych was i ten teren/wyspe/.Mam oczywiscie wielka nadzieje iz tak nie jest,i ktos z zazdrosci o wasze fanty tak mowi.Oczywiscie to nie moja sprawa i innych kolegow z 3miasta chcacych przejsc sie po wyspie,bez urazy the tune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerule Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 tak slyszalem iz teren po waszym kopaniu wyglada jak rekonstrukcja marca 1945,domysl sie o co chodzi.Ja nie widzialem,lecz wiem to od osob znajacych was i ten teren/wyspe/.Mam oczywiscie wielka nadzieje iz tak nie jest,i ktos z zazdrosci o wasze fanty tak mowi.Oczywiscie to nie moja sprawa i innych kolegow z 3miasta chcacych przejsc sie po wyspie,bez urazy the tune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 ja sie domyśliłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 5 Listopad 2004 Autor Share Napisano 5 Listopad 2004 hahahhaha chyba jaja sobie robisz... a na tych ludzików którzy rozpowszechniają takie plotki to możemy się (i tu przepraszam za nie cenzuralny zwrot)wysrać...hahaha a jakież to są osoby znające wyspę????bo tak mi się zdaje że gros sił z sobieszewa to jeżdzi z nami...wszystkie dziury zakopujemy po sobie...mało tego zakopujemy je po innych...urazy nie mam,natomiast proponuje się zastanowić nad swoimi znajomymi.. bo z pewnościa nie są to nasi znajomi...my mamy gdzieś czyjąś zazdrość a takie wypowiedzi to mnie po prostu wk......,z resztą chłopaki pewnie będą jutro troche żli jak im opowiem....co tu się dziwić...mógłbym przytoczyć jeszcze jeden argument ale.. , zostawie go sobie na lepszą okazje:)a na koniec moich smutnych wynużeń...moge Cię zapewnić że my nie uciekamy przed policja,leśnikami i innymi słuzbami bo nas znają i wiedzą w jaki sposób działamy ...za to inni spieprzają jak zające...ciekawe dlaczego????ps.następnym razem sprawdż swoje informacje żeby głupot nie pisaćpzdr.i przepraszam wszystkich za niecenzuralne słowa jakich użyłem ale wiecie jak jest...troche mi ciśnienie skoczyło...jutro kolejna wycieczka...zdjęcia wieczorem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 China nie przejmuj się tak to jest jak ktoś ma gula:D i kopie puste dołki zamiast dołki pełne fantów i jeszcze ich nie zasypuje:)))) Czekam na fotki są dla mnie budujące ja jutro praca ale niedziela rano jak połowa puści uderzam na moją wyspę??:)))pełną skarbów, albo na stary śmietnik pełen fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Jakoś nic Ciekawego niewyszło na DM - dla was w sumie to po was śmieci" zbierałem ze skarpy i okolic - łuski, łudki i ładne buteleczki :> Jakos niemoge tam znaleść ciekawego miejscą tylko jakieś zrzutowisko łudek od mośka i kawałek od tego ładne wiaderko(cel) cały podziurawiony przez MG :> Ja jakos prtzewaznie na sobieszewie buszuje jakoś mam sentyment do tej wyspy - moje początki z wykrywaczem tam sie zaczynały ;] zawsze jak jade to mam pełne kieszenie guzików i drobnicy a to cieszy moje oko... pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 jeżeli wykopałeś te łuski koło strzelnicy to sprawdż każdą sztuke...tam było ich dość dużo z biciami sspzdr.chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no niestety zadnej z SS niebyło... :( w czwartek jade na mierzeje wiec moze bede mugł sie czymś wreście pochwalic w tym wątku..:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Witam.Rewelacyjne fanty Tuna- gratuluje.A poniewaz zrobilo sie w tym watku bardzo pro mierzejowo:)...za chwile wrzuce cos z innych regionow Polski...od siebie i przyjaciol:).Pozdro.India Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 pare odznaczeń ...z zachodniej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 A tyle zostało po pewnym żołnierzu...w poludniowej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 A- to..tak sobie lezy od wojny...na obrzezu jednego z jarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 To znów standard bieszczadzki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 centrum Polski..pancerzyk- od czegos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 A to- bardzo romantyczne miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 I znów standard bieszczadzki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Stelaz do nebla- z jaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Wieżyczka od stuga..jedna z dwoch w Polsce...od sasiada z poludniowej Polski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Standard z Wału Pomorskiego...oczywiscie wyrzucilam do jeziora:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Witam.Cóż, wypada tylko pogratulować trafień.A człowiek cieszy się jak wykopie jakieś łuseczki :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 I na koniec..helmiki...niestety bez włascicieli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 O ja p..... cenzura bo brakmi słow , jak widze te zdjecia a zwłaszcza ten zrzutr odznaczeń.India, z racji iz jestem z zach Polski , i mam strsznego gula, bo nigdy jeszcze nie wyciagnałem zadnej odznaki ani medalu , uchyl choc troche rabka tajemnicy o tyh odznaczeniach, tzn czy to zrzut , na terenie jakiejs jednostki , czy moze zapasy polowe , i co było wsród tych odznaczen , czy tylko piechoty , czy moze cos jeszcze???Kurcze gratuluje znaleziska, takze hełmów, i już nie moge sie doczekac, kiedy ja docenie, zach. eldorado pozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 szczena opada na widok ostatniej i pierwszej foty... a w czym były te odznaki? czy tyko tak poprostu sobie lezały?pozdro -=Onyx=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.