piterb1 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 i perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 sory ale moja wiedza jest zbyt mała zeby odgadnąć co to za perełka:) przyblizysz mi to?pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Witam! A to nie przypadkiem ogniwo gąsienicy PzKpfW V Panther?" :) ?? Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 na moje to ruskie ogniwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 a na moje król. a tu z dzisiaj - łotewska odznaka -moze ktos wie za co?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Ogniwo od pojazdow z rodziny T-34. Jest to ogniwo srodkowe" (te bez zeba") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Parę dni temu na ul. Karolkowej trafiłem boczniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 nawet nie jest podobne do taczki -jak juz napisalem to jest od koeningstigra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Listopad 2004 Autor Share Napisano 26 Listopad 2004 jutro z samego rana pokaże ją koledze piotrowi(brivibai:)jest on specjalistą od tematu łotewskiego..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 racja, to jedno z ogniw z tygrysa krolewskiegohttp://www.achtungpanzer.com/images/tig2_kr.jpgtu zblizenie na wierzy sa tam dwie pary ogniw, na zdjeciu jest to dolne w poszczegolnej parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 cos przy tej odznace brakowalo. sprawdzenie miejsca i wyszedl symbol ktory miała miedzy innymi na patkach 15 dyw ss.(przypuszczam ze jest to jakis ich narodowy symbol)jakby ktos cos wiedzal o tej odznace dajcie znac.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 wyglad w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 tez z dzisiaj.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 witaj piterb...muj dobry znajomy prosił mnie abym cie z nim skontaktował w sprawie tej odznaki łotewskiej...tu masz muj mejl przeslij mi na niego swój adres...gość jest powazny i jest chyba najlepiej obeznaną osobą w tym temacie u nas w kraju..serdecznie pozdrawiam...the_tuna@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 kula pamiatkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 To i ja zglosze swoje...mysle, ze jedno z moich trafien zycia.Na razie tyle,reszta sie myje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 hmmm..no dobra a co to jest??? bo chyba się dopatrzeć nie moge:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Pachnie mi tu iała" :-}ale mogę sie mylić.VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 to ja odcyfruje sygnatury: KM pl wz 33 nizej: nr.....No nie mowcie, ze nie wiecie co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 No jeszcze PWU-FK, ale to chyba widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 hahah w sprwach polskich jestem laikiem ale juz się domysliłem:)cały???gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DTH Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Caly niestety nie.Ta maszyna sie jednak rozbila, wiec cudow nie ma.Ale i tak konia z rzedem temu, kto widzial cos takiego.W zadnym polskim muzeum nie ma zdaje sie nawet kawalka.Wiem tylko, ze w prywatnych lapkach, zreszta znajomej mi osoby jest chwyt i mechanizm spustowy.Jedyny znany i w stanie niemal fabrycznym egzemplarz, znajduje sie bodaj w Anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Tak przypuszczałem, gratuluję. W polakach" to ja cieniuuuuutki :-}VJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.