Skocz do zawartości

Darmowe TBiU :) Legalne!

mike110

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wyjasni mi ktoś wreszcie jak to jest z tą legalnością skanów TBU? Mike110 - to, w końcu. twój wątek. Ale nie upieram się - ostatecznie moze sie odezwac autor witryny, czemu nie.
Napisano
Autorem ani właścielem witryny nie jestem ale swoje palce w niej maczałem. Po prostu swego czasu na własne potrzeby zeskanowałem kolekcję TBiU mojego kolegi, a potem na prośby kolegów część swojej. Wtedy wydawnictwa te wydawały mi sie jeszcze szczytem szczęścia literatury militarnej.
A jakiś czas temu moja pracę udostepniłem kilku kolegom z Klubu Sensacji XX wieku. I tak leżą sobie na tej stronie. Mimo solennych obietnic nikt tam nic nie dorzuca, a szkoda. Bo TBiU sa fajną sprawą dla początkujących miłośników militariów czy modelarzy, a dostać te stare numery coraz trudniej.
  • 9 months later...
Napisano
No to się kolego fiku wkopałeś na całego. Teraz tylko paciorki klepać żeby się autor któregoś z udostępnionych" TBiU nie zezłościł, albo żeby nie czytał tego złośliwy prokurator.

Zresztą z tego co pamiętam JoncaA też jest autorek kilku TBiU... :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie