Skocz do zawartości

Do Bociana - znikające dane poczas cofania na forum

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bocian, poruszę powracający temat, czy mógłbyś coś zrobić ze znikaniem danych przy cofaniu strony podczas wpisywania informacjii na forum ?? Jest to z liekka" denerwujące przy dłuższych tekstach.
pozdr.
mac
Napisano
Tak. Bolesne doświadczenia na forum Odkrywcy zmusiły mnie do częstszego używania klawiszy Ctrl+C (kopiuj) oraz Ctrl+V (wklej). Maćku, szczerze Ci radzę korzystaj z tej techniki, pozwala zaoszczędzić czas i nerwy - co jakiś czas po prostu zapisuję pisany tekst (Ctrl+C). Ewentualnie piszę w Notatniku i dopiero wklejam.

Problem pojawia się też, gdy najpierw napisze się tekst, a potem wklei fotkę. Po wstawieniu fotki napisany tekst znika.

pozdr, M.
Napisano
Ja korzystam z Ctrl+N, otwieram nowe okno przeglądarki, a w drugim mogę spokojnie pisać komentarz. Jest to na pewno denerwujące. Podobnie z cofaniem się, powrotem do główej strony forum z danego wątku. Okazuje się, że nagle niektóre z nowo dodanych wątków znikają. Po powrocie trzeba przeładować stronę. Kolejna strata czasu.
Ironrat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie