mac Napisano 16 Październik 2004 Autor Napisano 16 Październik 2004 Bocian, poruszę powracający temat, czy mógłbyś coś zrobić ze znikaniem danych przy cofaniu strony podczas wpisywania informacjii na forum ?? Jest to z liekka" denerwujące przy dłuższych tekstach.pozdr.mac
beaviso Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Tak. Bolesne doświadczenia na forum Odkrywcy zmusiły mnie do częstszego używania klawiszy Ctrl+C (kopiuj) oraz Ctrl+V (wklej). Maćku, szczerze Ci radzę korzystaj z tej techniki, pozwala zaoszczędzić czas i nerwy - co jakiś czas po prostu zapisuję pisany tekst (Ctrl+C). Ewentualnie piszę w Notatniku i dopiero wklejam.Problem pojawia się też, gdy najpierw napisze się tekst, a potem wklei fotkę. Po wstawieniu fotki napisany tekst znika.pozdr, M.
IRONRAT Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Ja korzystam z Ctrl+N, otwieram nowe okno przeglądarki, a w drugim mogę spokojnie pisać komentarz. Jest to na pewno denerwujące. Podobnie z cofaniem się, powrotem do główej strony forum z danego wątku. Okazuje się, że nagle niektóre z nowo dodanych wątków znikają. Po powrocie trzeba przeładować stronę. Kolejna strata czasu.Ironrat
Bocian Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Jak ktoś chce coś przekazać Bocianowi to zapraszam na e-mail. Forum służy innym celom.
mac Napisano 16 Październik 2004 Autor Napisano 16 Październik 2004 Wielkie sorki, ale ten temat jest wałkowany" od dawna i nie trzeba o nim za bardzo przypominać.pozdawiam.mac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.