cortez Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Zapomniałem dodać , że mój gołab ma wbudowane DVD,Zapasowy akumulatorek do wykrywki a tak wogule to całe M4 ( tylko, że po schodach mi się nie chce wchodzić bo jest na 67 pietrze ) :))))))))))))))))))))))
Bocian Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Mimo że dzial jest typowo towarzyski nie znaczy to że dozwolone są glupie odpowiedzi tylko dla samego faktu napisania czegoś.
Sebek Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Hmmm, czytają wypowiedzi kolegów na wszelki wypadek pozbyłem się komóry ze zdjęcia zakopując ją razem z ym czymś" leżącym obok ;)PozdrawiamSebek
Kiler Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Tego typu tematy mocno kopia mnie w glowe!!!
mbeelas Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 A ja mam komorke zajefajna, wyjechana w kosmos jak mario bros, nokia 3210 z full tuningiem najlepsza do poszukiwan, niezniszczalna (zwykle) , ostatnio dla ujawnienia i uwolnienia swojej glupoty wrzucilem baterie od niej do napoju po czym zauwazylem ze dziala.( wiem bo zajmuje sie ich tuningiem)
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 To i ja się dopiszę - oldskulowa Nokia rzydzieścidwadziesięć" :) ,stan agonalny ,bateria trzymająca 24 h i zwalona antena skutkiem czego mam problematyczny zasięg. Niemożliwe jest się do mnie dodzwonić - wkurzam tym telefonem wszystkich kumpli i znajomych (ci ,co mają do mnie numer wiedzą o co chodzi!). Obudowa jest ponadto przypalona papierosem ,obdarta i w ogóle :)
MK Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 no to ch..., Siemens M35, bateria w ciągu 24 h powinna być ładowana ok 40-50 razy abym był w stanie w każdej chwili puścić komuś bąka (bączka = sygnał) na wypad wprost... najgorsza, bo i tak jej nie biore skutkiem czego zero kontaktu ze światem zewnętrznym. Oczywiscie w serwisie chodzila przez 6 dni bez ładowania, po powrocie na moje łono nagle trwałość baterii spadła do kilkunastu minut.
mbeelas Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 No tak to jest w serwisach dzieja sie cuda i dziwy a z panem od 3210 prosilbym o kontakt,poniewaz moze bylbym zainteresowany kupnem tego ewidentnie niezwyklego telefoniku (jesli i pan jest zainteresowany)
dream28 Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 no ja mam nokie 3650 ale wciąż się zastanawiam czemu niema jeszcze programów do wykrywania żelastwa na symbiana...bo juz wszystkie inne są.pozdro
Bracholl Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Ja mam tki telefon na korbe i mam problem bo mam ograniczone pole szukania bo mam krótki kabel.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.