bonzo74 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Cisza jak w kościole jak to mówił Pawlak :)Sniper 1939 ruszysz z tematem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 R23 żyjesz?;) miali nie odbierasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Owińska mniam znam tereny, znam miejscowki a co najlepsze tzw smietniki" po koszarach SS ;-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Do marek123!Jak możesz to się odezwij na e-maila m281@wp.plSzukam wszelkich informacji na temat wsi Owińska,nawet śmietniki mnie interesują;)Pozdrawiam 281!Może masz jakieś zdjęcia z tych twoich wypadów do Owińsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Gdybyście szukali w okolicach Poznania kompaniji większej do połażenia to dajcie znać na maila, jestem co łykend pod Poznaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 panowie moze jakies spotaknie ładna pogoda sie szykuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Marek, zobacz temat wyżej (Okolice Poznania), może dobijesz? Zmawiamy się na weekendowy wypadzik z Romkolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 no ok ale gdzie ??? dajcie jakis meil cały wekend mam wolnypozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Jak co to pisz do mnie na 506-839-519. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonder Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Cześć! Jak tam, szykuje się jakiś wypad? Akurat mam chwilowo piszczalke,dzis bylem w Chelmnie (Koło) w lasach ale porażka, 3 godziny - jedna łuska, połowa noża, drut kolczasty i nic więcej.. Jak by co jestem chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Odświeżam temat. Jacyś chętni do stworzenia poznańskiej grupy poszukiwań skarbów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gargulec Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 witaj vvarg ,a ty gdzie pomykasz z sprzęcikiem w pobliżu poznania ,i co cię bardziej interesuje militarka czy kolorek.ja jestem z poznania a ty , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Mieszkam w Bogucinie, osiedlu na wschodzie Poznania 30 min. od centrum. Szukam sobie skarbów po okolicznych lasach, głównie militarek z czasów II Wojny. Ale chętniej poszukałbym jakiś monetek lub innych reliktów przeszłości.. Jestem otwarty na wszelkie propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 witam,moze jakis wypadzik w tygodniu.ma ktos czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Mnie pasuje środa, a znasz jakieś ciekawe miejsca do przeszukania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Bardzo chętnie wyskoczę jutro z rana... kto idzie oś. Piastowskie przystanek Serafitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 :) Bardzo chętnie się przyłącze, tylko dokładnie gdzie i na którą godzinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koozie Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Witam:) Chęci, transport i wykrywka są, tak więc jak ktoś ma chęci na jakiś wypad to pisać kozban@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puntunik Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 witam jestem nowy na forum mam pytanko gdzie w mojej okolicy (luboń i okolice)warto pokopać,z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 ja jestem co sobote w lesie z łopatą i piszczałką jak ktoś ma miejsce w okolicy poznania to moge sie przykleić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arteon Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Siema, jestem z Winograd. Poczatkujacy z Proxima, chetnie sie wybiore z kims na wykopki by nabyc doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam. I jak poszukiwania ? można by np ustawić się na początek lipca na jakieś wspólne poszukiwania ? większą grupą. co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jestem jak najbardziej za tym. Miejscówka i czas do obgadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ja jestem tez chętny jak by co to tylko wekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Podbijam temat, są już pola, a czy są jacyś chętni na wspólne ich czesanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.