Peter Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 Z terenu. Podczas delegacji w N. dostałem wiadomość z lokalizacją dwu zatopionych w 1945r radzieckich (gwiazdy)czołgów. Teren ogólnie dostępny, ok 80-100m od drogi publicznej. Lokalizacja i kontakty do przekazania org. non profit.
dzasiek Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 tez jestem zainteresowany.Sprzet czeka ,ludzie tez moze cos z tego bedzie?
marecki. Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 hej !!Peter jak to gdzieś w moich okolicach to też daj znać pzdr
Peter Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Ogólnie rzecz biorąć Pomorze Zachodnie" okolice MRU Północ. Przydał by się MRUwka a może MRÓwka.
Grzebiuszka Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Jestem według życzenia -jak Dżin z Baśni tysiaca i jednej nocy.sam mam namiar na 2 czołgi T-34 niedaleko MRU w jeziorze,potwierdzony w literaturze.GG 1387135 lkp.mrowka@interia.plKrzysiek MRU-wka ;-) Grzebiuszka"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.