okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 taka gąsieniczka w ogródku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 takie skrzyneczki od czego ta długa ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Paskudny szkodnik! Jak chcesz, to go z chęcią zabiorę:) Gratulacjepozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 takie spodenki z gróbej skóry zapinane za kolanami, luftwaffe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 taka panterka troche poszarpana i pare dziur ale niezły stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 taki plecaczek stempelki okrągłe czarne w srodku jak ktos wie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 i taki plecaczek... saperski ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Ten ostatni jest określany jako artyleryjski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Okejos... Tożeś mi dał... Nie będę mógł spać... U nas tak się nie trafia...gratulacje i pozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 no własnie obalam jasia wędrowniczka zeby sie zrelaksowac a pozatym znieczulic bo z....ałem sie z drabiny i niezle potukłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 gdybym zobaczył gdzieś na stryszku takie fanty, też bym zleciał!Smacznego :)pozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 za taka panterke moglbym nawet oddac swoja nerke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Okejosowi bardziej przyda się wątroba jak będzie tak chlał po każdym trafieniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Ta długa i wąska skrzyneczka to chyba skrzynka od panzerfausta kleina. Ekstra fanty. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Ta gąsienica od t-34 jak byś nie wiedział. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 o przepraszam chlałem w celach wyłacznie leczniczych :))) po zjechaniu krzyzem i dupą (a troche waze) po drabinie czyłem sie dziwnie i leżałem z pół minuty jak glizda na mrozie.:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Nooo po takim wypadku to musisz chyba otworzyć jeszcze jedną butelkę... za cudowne ocalenie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 odnosnie skrzynek to wydaje mi sie ze:kart.s.FH.18 - to na ladunki miotajace do lekkiej haubicy piechoty wz 18F.Mun.le.FH. - to tez cos do tejze haubicy, na pewno nie na pzfausta klein (moze na jakies zapalniki?)ta z cynkowa wysciulka sadzac po zdjeciu etykiety jest od amunicji mauserowskiej, (podaj napisy z etykiety, bo stad widac tylko niebieski pasek :)wiklinowy kosz jest na pociski mozdzierzowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Chyba strzeliłem gafę ze skrzynką od Panzerfausta ale na moim komp. skan jest b. ciemny i nie widać na tej wąskiej skrzynce żadnych napisów. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 okejos !!!!! jeśli mozna wiedzieć gdzie dopadłeś tą panterkę szytą z celty SS ??? W domu starym ??? Ja mogę za nią oddac mój najlepszy Gang od armaniego heeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 nie wyglada ta skrzynka na zapaniki natomiast parak ze strychy z opuszczonej chałupy (lesniczówki??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 gratuluje za takie fanty mozna zleciec z drabiny to zaplata pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 mi się udało zwieźć w stanie wręcz idealnym z pieczątką odbioru skrzynkę amunicyjną do MG z zachowaną farbą w 95%, hełm m35 luftschutz, łuski do flaka, które potem wywaliłem bo mnie średnio interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Tominew malo co sie nie spuscilem z wrazenia! gratulacje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 A my ostatnio znaleźlim między innymi takie blaszane cele.Poniemiecki poligon. Co ciekawe, wykonane dosyć ładnie, jak na cele do nauki strzelań. Poza tym przestrzeliny były zanitowywane. W czerwonym kółeczku widać jedną niezanitowaną. pozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.