wojna1939 Napisano 9 Listopad 2004 Autor Share Napisano 9 Listopad 2004 Chwała,jestem na posterunku, w pracy czyli. Omen maz może fotki z ostetniej wyprawy w podziemia? Jestem zainteresowany. Co z łikendem? Ustaliliście coś konkretnego? Czy może ponownie złom i wycieczka rekreacyjna? Ja mam kilka miejsc w samym K. ale muszę jeszcze to zweryfikować z mapą. Czekam niecierpliwie na znaki.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Czy wystarczą znaki dymne????;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 A co do kopania to Leona wszyscy nadużywali bo przenosił najbardziej wydajne narzędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Koszalin - owszem , ale na dłuższą wyprawkę proponuję jakiś wyjazd. Jak dostanę obiecaną mapę ( ma być dzisiaj ) to jedna opcja jest - zachód.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Witam !!!Skoro panuje taka cisza , to można sie domyślać , że najbliższy weeekend sobie odpuszczamy ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Witam !!!Skoro panuje taka cisza , to można sie domyślać , że najbliższy weeekend sobie odpuszczamy ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Listopad 2004 Autor Share Napisano 10 Listopad 2004 Chwała,co tu dużo gadać - czekamy na Twoją mapę i konkrety. Dzień, godzina, miejsce. Trzeba się dostosować. Ja będę miał napewno jakiś wyjazd w ciągu trgo wolnego, nie wiem jeszcze tylko kiedy. Dlatego byłoby dobrze wiedzieć coś wcześniej. W innym wypadku pozostaje poczta ss i wielka improwizacja. Czasami to nie jest takie najgorsze.Bywajcie - Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 WitamTa improwizacja to znowu nie taka wielka...Jak dla mnie to temat flugplacu" został zaledwie zaczęty.Można by pociągnąć go dalej..Co do miejscówek to jest ich trochę ale niestety większość jest albo za mała na naszą ekipę albo za stara" co wg mnie nie każdemu odpowiada.Czekam na sygnałypzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 WitamTa improwizacja to znowu nie taka wielka...Jak dla mnie to temat flugplacu" został zaledwie zaczęty.Można by pociągnąć go dalej..Co do miejscówek to jest ich trochę ale niestety większość jest albo za mała na naszą ekipę albo za stara" co wg mnie nie każdemu odpowiada.Czekam na sygnałypzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Coś się p....ło nie z mojej winy.Co do wolnego to ja mam wolny czwartek lub niedzielę.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Coś się p....ło nie z mojej winy.Co do wolnego to ja mam wolny czwartek lub niedzielę.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witajcie !!Niestety jeszcze nie mam obiecanej mapy. Po pracy wykonam kolejne podeście - wieczorem złożę relację. K. coś zacząłeś się jąkać.Mom wolny cały weekend , więc się dostosuję do pozostałych.Pozdrawiam !!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Wziąłem przykład z kolegi....hie hieTrzy posty wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Dlatego pozwoliłem sobie na żarcik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 dlatego pozwoliłem sobie na żarcik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Listopad 2004 Autor Share Napisano 10 Listopad 2004 Chwała,u mnie w rachubę wchodzi najprawdopodobniej tylko niedziela (może jeszcze coś się zmieni). Może my napaść flugplac lub coś innego w zależności od ilości chętnych. Myślę, że do wieczora się co nieco wyjaśni. Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 A ja się dostosuję o ile mój injitsu" powróci z rasowania. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witam !Nie kombinujcie nr 1939 , nie kombinujcie. Drugie wyłamanie się może być potraktowane jak dezercja , a wtedy ...A poważnie to zorganizujmy coś , są przecież cztery dni wolne , a aura chyba będzie łaskawa. Następna okazja może nadejść wiosną.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witojcie !Niestety , obiecanej mapy nie dostałem. Koncepcja wyprawy na zachód legła w gruzach.Czekam na propozycje.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Omen zawsze można iść na wschód szukać zimy pod Moskwą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Zawsze to jakiś pomysł - to o której startujemy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Listopad 2004 Autor Share Napisano 10 Listopad 2004 Chwała, der K. się wypowiedział - u niego do rozgrywki wchodzą dwa dni - czwartek i niedziela. Ja w zasadzie mam do dyspozycji na 100% niedzielę. Jeśli sie wyrobię ze wszystkim co mam zaplanowane to może jeszcze coś się da zrobić. Miejsce w zasadzie nie ma dla mnie większego znaczenia. Dostosuję się.Tymczasem ... może jakieś znaki?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Znaki na niebie albo plamy na słońcu;))))Najprawdopodobniej odbiorę mój klozetowiec w sobotę więc niedziela brzmi realnie. Omen skoro TY masz zawsze czas to mozemy się kiedyś wybrać sami np w sobotę którąś. Z partyjnym pozdrowieniem Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 Chwała,gdzie i o której się spotykamy w niedzielę, gdzie jedziemy, kto jedzie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Mam pewną koncepcję ale to tylko jedno miejsce nieopodal K. Muszę jednak najpierw odebrać swoje notatki od ludzi. Jeśli nie to może ma ktoś accesa???? bo mam je też gdzieś na dyskietce. Trzeba by kilka takich miejsc wynaleźć żeby było co robić. Jeszcze się umówimy dokladnie na niedzielny poranek. I chyba nie ma sensu jeździc taką kawalkadą jak ostatnio - wszyscy zmieścimy sie do 2 samochodów:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.