wojna1939 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Chwala,a może pojedziemy wszyscy na poszukiwanie złomu do leśniczówki koło K. - niedaleko, piwko i kiełbaski hihiCzekam na lepsze propozycje - M.
omen Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Pomysł przedni , zwłaszcza że jedyny !Może jeszzce się coś wykluje.R
luger Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Co do OTTO" to jest taki wysyłkowy dom towarowy w kraju za miedzą;)
omen Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Witajci !Coś nie widać wspaniałych propozycji ?Może , po prostu nie wiemy co z sobą począć ?Może się mylę ? ...R
omen Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Witajci !Coś nie widać wspaniałych propozycji ?Może , po prostu nie wiemy co z sobą począć ?Może się mylę ? ...R
luger Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Niestety wszystkie znane mi miejsca wymagają większej ekspedycji ze wzgledu na odległość. Ale powtórzę się z lasem na skraju byłego lotniska o którym wspominałem na spotkaniu.Jego główna zaleta to to że jest blisko. Walk tam nie było ale może coś z lotniska zrzucili" na jego skraj? No i jak gdzieś wyczytałem niedobitki wycofujące się na Kolberg zostały zaskoczone zajęciem krzyżówki w M. i część próbowała isć na zachód właśnie przez ten lasek.
der K. Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 WitamPropozycja brzmi nieźle ,ja jestem za.No i co my teraz poczniemy.....?pzdr der K.
omen Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Witajcie !Niedziela rano , tylko gdzie się spotkamy i dokładnie o której.A jak się spotkamy ...Pozdrowienia !R
der K. Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 WitamNatrafiłem na ciekawą stronkę odnośnie map.www.posselt-landkarten.deSą tam mapki naszych terenów.Co do wyjazdu zgadamy się przez SS.pzdr K.
luger Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Jakoś nie widze wybuchu entuzjazmu;)Może jutro nastąpi eksplozja;)
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Chwała,cóż ciekawego macie do powiedzenina po niedzielnym spotkaniu? Jakieś ciekawe znaleziska? Plany na przyszłość? Piszcie, piszcie ...M.
luger Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Do Kacpra.Już w domu doznałęm olśnienia. To wygiete żelastwo z ząbkami,które znalazłem, to słupołaz używany przez telefonistów. Prawdopodobnie jest w nim niekompletna część służąca do przypinania buta. Ale to kolejny dowód, że licho w tych krzakach spało;). Kombinuję już gdzie by tu się wybrac na kolor;)))))Pozdrawiam wszystkich.
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Witajcie !!Planujemy coś na nadchodzące wolne dni ?Może jakiś dalszy wypad - całodniowy ( oczywiście jeżeli aura będzie łaskawa ).Pozdrowienia ! i myślcie , myślcie ...R
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Nie wszyscy mają kak dobrze i siedzą sobie w domku. Niestety ja należę do tej kategorii , która odwala codzienną szychtę. Mój sprzęt w pracy nadaje się prawie wyłącznie do pisania , jak wrócę na wieś to pojawią się zdjęcia.Jak przemyślenia ..Pozdrawiam !R
luger Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Chciałbym skopiowac napisy z tych dwóch nieśmiertelników znalezionych za pocztą. Do kogo się zwrócić w tym celu? Z przemyśleniami się wstrzymam bo injitsu" poszedł do podrasowania i nie wiem za ile dni wróci.
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Luger sprzętem się nie przejmuj , tego u nas dostatek..myśl..R
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Chwała,Jeden z nieśmiertelników jest własnością der K. drugi jest w moich łapach. Wezmę go na najbliższe spotkanie. Czekam na jakieś wieści odnośnie ostatniego wypadu, może ktoś ...Bywajcie - M.
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Witajcie !Do tych , których nie było w niedzielę. Szukaliśmy i ... może to tutaj ?
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Jestem , trochę ślimaczę , ale działam podczas reklam w TV.Nie mogliśmy rozwinąć skrztdeł ( brak sprzętu do nurkowania .. ) , przenieśliśmy się więc do pobliskiego lasu. Tam nieoceniony okazał sie L U G E R.
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Przy pomocy sprzętu , który wydawał z siebie dźwięki jak Bruce Lee , znalazł konia o trzech nogach ..
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 trochę sowieckiego złomu i takie tam jeszcze...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 oczywiście Luger tylko wskazywał miejsce , a kopał ...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 zapomniałem odwrócić zdjęcie , ale i tak wiadomo , kto i co..Na tym kończę szczątkową relację. Jutro najprawdopodobniej będę miał ksero mapy o której mówiłem. Jak wyprawa dojdzie do skutku , to jak znalazł.Pozdrawiam!R
omen Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Wstawać śpiochy !!!!! Pozdrowiam - zapracowany R.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.