wojna1939 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 Chwala,a może pojedziemy wszyscy na poszukiwanie złomu do leśniczówki koło K. - niedaleko, piwko i kiełbaski hihiCzekam na lepsze propozycje - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Pomysł przedni , zwłaszcza że jedyny !Może jeszzce się coś wykluje.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Co do OTTO" to jest taki wysyłkowy dom towarowy w kraju za miedzą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Witajci !Coś nie widać wspaniałych propozycji ?Może , po prostu nie wiemy co z sobą począć ?Może się mylę ? ...R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Witajci !Coś nie widać wspaniałych propozycji ?Może , po prostu nie wiemy co z sobą począć ?Może się mylę ? ...R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Niestety wszystkie znane mi miejsca wymagają większej ekspedycji ze wzgledu na odległość. Ale powtórzę się z lasem na skraju byłego lotniska o którym wspominałem na spotkaniu.Jego główna zaleta to to że jest blisko. Walk tam nie było ale może coś z lotniska zrzucili" na jego skraj? No i jak gdzieś wyczytałem niedobitki wycofujące się na Kolberg zostały zaskoczone zajęciem krzyżówki w M. i część próbowała isć na zachód właśnie przez ten lasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 WitamPropozycja brzmi nieźle ,ja jestem za.No i co my teraz poczniemy.....?pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Witajcie !Niedziela rano , tylko gdzie się spotkamy i dokładnie o której.A jak się spotkamy ...Pozdrowienia !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 WitamNatrafiłem na ciekawą stronkę odnośnie map.www.posselt-landkarten.deSą tam mapki naszych terenów.Co do wyjazdu zgadamy się przez SS.pzdr K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Jakoś nie widze wybuchu entuzjazmu;)Może jutro nastąpi eksplozja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 Chwała,cóż ciekawego macie do powiedzenina po niedzielnym spotkaniu? Jakieś ciekawe znaleziska? Plany na przyszłość? Piszcie, piszcie ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Do Kacpra.Już w domu doznałęm olśnienia. To wygiete żelastwo z ząbkami,które znalazłem, to słupołaz używany przez telefonistów. Prawdopodobnie jest w nim niekompletna część służąca do przypinania buta. Ale to kolejny dowód, że licho w tych krzakach spało;). Kombinuję już gdzie by tu się wybrac na kolor;)))))Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Witajcie !!Planujemy coś na nadchodzące wolne dni ?Może jakiś dalszy wypad - całodniowy ( oczywiście jeżeli aura będzie łaskawa ).Pozdrowienia ! i myślcie , myślcie ...R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Drogi Omenie a gdzie fotki?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Nie wszyscy mają kak dobrze i siedzą sobie w domku. Niestety ja należę do tej kategorii , która odwala codzienną szychtę. Mój sprzęt w pracy nadaje się prawie wyłącznie do pisania , jak wrócę na wieś to pojawią się zdjęcia.Jak przemyślenia ..Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Chciałbym skopiowac napisy z tych dwóch nieśmiertelników znalezionych za pocztą. Do kogo się zwrócić w tym celu? Z przemyśleniami się wstrzymam bo injitsu" poszedł do podrasowania i nie wiem za ile dni wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Luger sprzętem się nie przejmuj , tego u nas dostatek..myśl..R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 Chwała,Jeden z nieśmiertelników jest własnością der K. drugi jest w moich łapach. Wezmę go na najbliższe spotkanie. Czekam na jakieś wieści odnośnie ostatniego wypadu, może ktoś ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Witajcie !Do tych , których nie było w niedzielę. Szukaliśmy i ... może to tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Jestem , trochę ślimaczę , ale działam podczas reklam w TV.Nie mogliśmy rozwinąć skrztdeł ( brak sprzętu do nurkowania .. ) , przenieśliśmy się więc do pobliskiego lasu. Tam nieoceniony okazał sie L U G E R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Przy pomocy sprzętu , który wydawał z siebie dźwięki jak Bruce Lee , znalazł konia o trzech nogach .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 trochę sowieckiego złomu i takie tam jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 oczywiście Luger tylko wskazywał miejsce , a kopał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 zapomniałem odwrócić zdjęcie , ale i tak wiadomo , kto i co..Na tym kończę szczątkową relację. Jutro najprawdopodobniej będę miał ksero mapy o której mówiłem. Jak wyprawa dojdzie do skutku , to jak znalazł.Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Wstawać śpiochy !!!!! Pozdrowiam - zapracowany R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.