pająk Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Może ktoś zgadnie - czym kiedyś była ciężarówka, widoczna na zdjęciu w dużym stopniu skundlenia. Oryginalne jest tylko podwozie i atrapa chłodnicy. Reszta to radosna twórczość z wykorzystaniem blach chyba od Stara.
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Tak mi sie skojarzyło-kabina przypomina nieco Pragę.Kto widział samochody służące do zwózki drewna w filmie aza ludzi umarłych" ten wie co mam na mysli.
feeder Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 takiego cudaka to ja widzę kilka razy w tygodniu jak dłużyce wiezie do tartaku
Grendel Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Atrapa jest od Bussing-NAG 4500, jak slusznie wczesniej zauwazono.Kabina od Stara, sztukowana w srodku.PozdrowieniaGrendel
Pytanie
pająk
Może ktoś zgadnie - czym kiedyś była ciężarówka, widoczna na zdjęciu w dużym stopniu skundlenia. Oryginalne jest tylko podwozie i atrapa chłodnicy. Reszta to radosna twórczość z wykorzystaniem blach chyba od Stara.
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.