Gutek Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2004 Czy widzieliscie co mozna znalezc na skladowiskach zlomu. Mysle ze warto czasem wybrac sie na poszukiwania w takie miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Gdyby to była Polska - owszem, ale zdjęcie - jak mu się uważnie przyjrzeć - nie pochodzi z Polski :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 A nie jest to zdjęcie od Kęszyckich ze składu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 to chyba nie jest u Kęszyckich, ale u nowego właściwiela (to właśnie ta słynna" Pantera o ile mnie wzrok nie myli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Oj myliW łowcach potworów" na 304 stronie jest zdjęcie tej pantery od przodu i bez lufy. Jak wynika z opisu znajduje się ona na złomowisku na terenie Francji.pzdrGarfileld co z wakacji właśnie wrucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 A ja bym se dał pociąć w plasterki że to zdjęcie było na forum jako posesja Kęszyckich. Ale może się mylę i instrument pozostanie cały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Tak, potwierdzam zdjęcie jest z Francji ze złomu. W internecie gdzieś były fotki takich złomowisk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Panowie wedlug mnie mylicie sie. Jest to Pantera Keszyckich (charakterystyczne cycki") po dolozeniu wiezy gfzies w RFN a przed wysylka do USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendel Napisano 15 Sierpień 2004 Share Napisano 15 Sierpień 2004 Pomsee - oczywiscie masz racje.Wieza juz pospawana.Czekala na papiery.PozdrowieniaGrendel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 15 Sierpień 2004 Share Napisano 15 Sierpień 2004 Ja pisze tylko to co pan Ryszard Wójcik napisał w swojej książce.Na zdjęciu w książce i tym powyrzej znajduje się na pewno ta sama pantera(za panterą znajduje się taki sam transporter)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.