Skocz do zawartości

Znowu kłamstwo...

Monti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panzerjager,dlaczego tak od razu Giertych i leżenie krzyżem.
Romuś to taki pikuś przy Niemiaszkach,jakby miał nas ktoś w snach nawiedzać to już sam wuj Adolf co w piekle na słowianofila się zmienił. Czyżbyś obskoczył wp..ol młodziaków?
I najważniejsze: CO MAJĄ GEJE WSPÓLNEGO Z TYM TEMATEM???
  • Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Moglem wymyslic cos w stylu czesiek69" ale kolega jaca2003" wpadl juz na ten genialny w swej prostocie pomysl i nie chcialem go kopiowac. Nie jest mi wstyd ze jestem Polakiem, wstyd mi tylko za debili w dresach, dzieki ktorym mamy w swiecie taka opinie jaka mamy. Giertych i jemu podobni najchetniej wywaliliby wszystkich obcokrajowcow z Polski. Moze zaczeliby od zydow? Historia lubi sie powtarzac. Nikomu nie leze w tu w tylek jak sugerujesz, poprostu iszczenie w zarodku" czegokolwiek jakos zle mi sie kojarzy.

Do HUBERTUSA:
Jak na razie obskoczylem wp....ol" tylko od policji:/ Geje maja tyle wspolnego z ta sprawa, ze to wlasnie oni obskoczyli wp....ol mlodziakow" w Krakowie podczas jekiejs parady kilka miesciecy temu. Bylo o tym glosno, ale pewnie w tym czasie zarabiales na chlebus za zachodnia granica i ta radosna wiadomosc mogla do Ciebie nie dotrzec;)

Pozdrawiam
Napisano
Panzerjager napisałeśDo HUBERTUSA:
Jak na razie "obskoczylem wp....ol tylko od policji:/ Geje maja tyle wspolnego z ta sprawa, ze to wlasnie oni "obskoczyli wp....ol mlodziakow w Krakowie podczas jekiejs parady kilka miesciecy temu. Bylo o tym glosno, ale pewnie w tym czasie zarabiales na chlebus za zachodnia granica i ta radosna wiadomosc mogla do Ciebie nie dotrzec;)"
Jakoś nie zal mi obitych oszołomów twierdzących że są normalni i domagających się przywilejów uprawiając propagande w stylu niemieckiej z II wojny,,dopóki sami nie będą wiedzieli tolerancja,muszą się liczyć z wp...em i jej brakiem od innych.
Ps na zachód do roboty nie jeździłem i nie jeżdże,jeżeli coś się zmieni w tej materii będziesz pierwszym którego poinformuje na tym forum.
Pozdrawiam
Napisano
Jak to już ktoś napisał, to jest tylko durna gra. Polacy są po prostu przewrażliwieni (nie da się ukryć - 1000 lat historii) na punkcie Niemców. W podobny sposób Litwini są przewrażliwieni na punkcie Polaków. A koniec końców, wszyscy wyżej wymienieni i nie tylko powinni zaznajomić się z przewidywanym rozwojem demograficznym świata i Europy do roku 2050 i otrzeźwieć. Za jakiś czas może się okazać, iż to kto był odpowiedzialny za co stanie się sprawą drugorzędną.

Ironrat

PS. W ścisłym związku z powyższym. Proponuję zwrócić uwagę na amerykańską loterię wizową. Obywatele jakich państw są najczęściej losowani.
Napisano
po przeczytaniu ostatnich postów na usta ciśnie się pytanie:Dlaczego w Polsce nie można miec w domu broni?przecież niedługo będzie jak u Broniewskiego w wierszu:
...i pod drzwiami staną i nocą
kolbami w drzwi załomocą
Ty ze snu podnosząc skroń
stań u drzwi BAGNET na BROŃ
TRZEBA KRWI..........."
Może on miał racje?Tylko czym się bronić?Abonamentem za TV?
Czy różańcem z Radia Maryja?
ONI tu CHCĄ WRÓCIĆ a nasz rzad nie robi nic w tym kierunku aby im to raz na zawsze wybić z głowy.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2243402.html
Ktoś rzucił plotke i rozpetała sie burza o nic.Czy nie lepiej zawsze poczekac aż wszystko się wyjasni.
Piotr
Napisano
Widzę że zrobiła się trochę pyskówka. A problem chyba jednak istnieje, np:http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=53633&id_forum=0&&sq=Mosty&wi=53698#53698
chyba że już wszyscy kłamią.
pzdr,slw
Napisano
Obejrzałem przed chwilą UWAGĘ na TVN. Ten tchórz Czuma!Teraz wiem dlaczego Warszawa skapitulowała!
Głaskajmy niemiaszków dalej. Płaćmy im odszkodowania itp.A na koniec poprośmy o bilet w jedną stronę do AUSCHWITZ.
Pozdrawiam
Napisano

Jaca, Ty sie nie denerwuj, historia lubi sie powtarzać, przeczytaj tyko tą książkę, a pewne rzeczy będa dla Ciebie oczywiste.

http://www.poczytaj.pl/?sesja=130645263&akcja=czytaj_wiecej&ksiazka=447

Napisano
Do Katani.
Ja sie nie denerwuje. Ja sie WKU...AM(w miejsce kropek wstaw brakujące litery a za każdą trafną strzel Polaka w ryja)(taki inne koło fortuny).Kilka razy napisałem że sąsiadów zza Odry wyrżnąć do 10 pokolenia wstecz bo i tak nigdy niczego nie zrozumieją to znależli się germanofile(czytaj włażacze w cztery litery)i mnie spsikali że ja zboczeniec (prawie pedeofil).A to co pare miesiecy temu pisałem że niedługo będzie że to my tą wojnę rozpętali(tzn Ja i Kanonier Franciszek Dolas)to było okop się taki owaki".A za chwile z uśmiechem na ustach poczytam jak to mi się w główce PIE...LI(wiadomo co)i żebym wiecej nie pisał.
Pozdrawiam.
Napisano
jaca, jaca.
Powstania wywoływali ludzie, którzy nie mnieli silnych nerwów, spoko. Wszystko rozgrywa się poza nami, małe ludki to mięso armatnie. Spoko. Trzeba się patrzeć w przyszłość pozytywnie. Książka jest na prawdę super. Każdy powinien ją przeczytać. Co jest ważne - kasa. Wywiad gospodarczy w tej książce jest bardzo dobrze naświtlony.
Napisano
Ale nie mówimy o wywiadzie! Od tego był Sztirlitz(no i czasem klos jak go Bruner nie wyczaił).Mówimy na tym poście o czym innym. pozdrawiam obrońców biednych ukrzywdzonych chłopaków z pod znaku połamanego(ciżby jakiś reumatyzm?) krzyża.
Napisano
Jak widać kolejny raz rozpętaliśmy burzę o nic. Oparliśmy się na pozorach, plotkach. Czy trudno teraz to tak przyjąć?

Więc Jaca stonuj swoje wypowiedzi bo zaczynasz przekraczać pewne granice przyzwoitości. Jeżeli masz takie przekonania Twoja wola. Nikt Ci tego nie zabroni. Ale albo będziesz je wyrażał po ludzku i stonowane albo nie będziesz wyrażał ich wogóle na tym forum. Czy taki przekaz zrozumiałeś?

To nie forum bojówek młodzieżowych.

A Ciebie kolego Katani poproszę o nie wklejanie jako anonim bzdurnych artykułów podkręcających temat a nawet z nim nie związanych.

Koniec kropka, amen.
Napisano
BOCIAN!
Chłopie czy oglądałeś UWAGEĘ na TVN w dniu dzisiejszym?
Jeśli nie to bardzo ciekawa była scenka z Kapitulacji Warszawy jak to DZIELNY helmut lub kurt strzela do PANA GENERAŁA CZUMY a to bydle klęczy na kolanach i jęczy o litość.No chyba że mi wmówisz że tak było.W takim razie przepraszam.To te wstrętne tchórzliwe polaki napadli na WIELKONIEMIECKĄ RZESZĘ)zresztą trzecią)i niemcy się bronili. A najlepsza obroną jest atak.Jeśli tak było to ja naprawdę przepraszam i już więcej na tym forum się nie odezwę.NIEMCY sa pokrzywdzeni przez HISTORIĘ!
Bocian zanim kogoś skarcisz to sprawdż temat.
Jeśli nie widziałeś UWAGI to wejdż na strony TVN. Jesli widziałeś i dalej chcesz mi włoić czerwoną kartke to twoja decyzja. Na Władze nie poradze. Boli mnie tylko to że niedługo się okaże że cały Wrzesień to byli bandyci.Partyzantka to teroryści. II korpus-Renegaci.LWP-zdrajcy i sprzedawczyki.Jedyna słuszna okaze się Volkslista.
Pod rozwage i pozdrawiam.
Napisano
Jaca do cholery. Pisz co chcesz chłopie ale nie w taki sposób. Daj spokój już tej nienawiści. Nie bronię Ci żebyś tłukł każdego ale nie rób tego tu na forum. Przecież to jawne nawoływanie do nienawiści. Dotychczas potafiłeś normalnie dyskutować a tutaj w tym wątku dostajesz jakiegoś szału.
Napisano
Bocian.
Ja wszystko rozumiem.Afryka te sprawy. Ale skoro zażucasz komuś nienawiśc itp to odpowiedz na najprostsze pytania. Każdy skazany ma prawo do uczciwej obrony.skoro wydałeś wyrok na mnie to go uzasadnij abym wiedział do kogo i na jaki temat pisać wniosek o ułaskawienie.(bo to co było na TVN dziś to troche boli)
Pozdrawiam
Napisano
Jaca, widze ze znow ci sie kaftan rozsznurowal i dorwales sie do klawiatury. Ładuj kałasza i ruszaj do Niemiec. Tylko ty mozesz nas uratowac. Odprowadze cie...wzrokiem. Stary, wyjdz z tego Matrixa, w ktorym zyjesz poki nie jest za pozno.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie