Skocz do zawartości
  • 0

co to za klamra?

Gość greku67

Pytanie

Napisano
może ktoś będzie wiedział, co to za klamra?
  • Odpowiedzi 451
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zwróć uwagę /do kolegi kuligowa/że sygnatura krempa to K
wpisane w kółko, a a" znajdujące się między widełkami
K to nie jest a.Szczegół-otóż linia prosta
przylegająca do kółka jest na godzinie" 10.30 anie w pionie i nie jest zakończona haczykiem-jak laska.
Jesli jest to HA to pozostaję przy swej wcześniejszej
enuncjacji.Niezła zabawa.Pozdrawiam
A w sprawie nieznaczonych klamer i znaczonych haków
to myślę że ma rację kolega piszący otym że obie części tworzące integralną całość-czyli klamrę mogły być znaczone
tylko na haku bez dubletu na kasecie klamry.W tej sprawie
będę dzwonił do kolegi który winien tą kwestię ostatecznie
rozwikłać
Napisano
heheh,prawda!a słuchaj co to za klamerki ta mała sygnowana,i ta jakby hj?ale jakaś inna?
Napisano
witaj walther, takiej klamerki nie mam, mysle ze koledzy powinni sie wypowiedziec na jej temat gdyz nie dysponuje literatura, wedlug mnie to jakas klamra landowa choc korona moze oczywiscie oznaczac ze jest oficerska, wedlug mnie ciekawa, a co do wartosci to tyle ile ktos za nia zaplaci
Napisano
A morzecie powiedzieć mi coś na temat tego wytwurcy: RS&S sygnatura ta znajduje się na aluminiowej klamerce Luftwaffe.
pzdr
Napisano
witam Kuligow, na Twojej klamrze ni jak nie moge sie dopatrzec sygnatur, ale widzialem IKA 42 na allegro, zaraz wrzuce, jezeli bede umial to zrobic:)
Napisano

Witam Brivibai !!
jestem pewien tego producenta na 100% - tak jak ppisałem to tylko jedna z odmian tej sygnatury - IKA w rombie.. IKA somo.. czy KA w kółku - tu jest klamra z wystemplowaną skórką - skórki nie widać - ale jak chcesz moge poprosić znajomego o zrobienie zdjęcia ze skórką - z sygnaturą krempa...
pozdrawiam !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie