skorpion000 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 Witam.Mam do was pytanie abyście podzielili się ze mną pewnymi informacjami. Mam namiary na stare domy. Powiedzcie w jakich miejscach można czegoś szukać. Gdzie np. Żydzie w domach chowali swoje cenne zeczy?PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Ty z Otwocka jesteś,szabrownik!!!Szukasz dla zysku a nie satysfakcji,a to forum poszukiwaczy a nie szabrowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion000 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 Ja szukam dla satysfakcji a nie dla zysku!!! Poprostu chce się dowiedzieć czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 :))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Ja w starych domach szperam po strychach. Generalnie większych rzeczy szukaj po całym strychu ,drobiazgi przeważnie są przemieszane z trocinami ,gołębimi gównami czy innym materiałem leżącym na podłodze strychu. dobre są też wszelkie szufladki w meblach i kieszenie starych ,wyniesionych na strych szmat.A Żydzi to nie wiem gdzie coś chowali...bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.