Rybciak Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybciak Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Nie zauważyłem wcześniej.... niezły post - sporo fotek. Dzięki Gandalf de Grey ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybciak Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 klamry jak klamry Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 ryskie zastępcze- sory za jakość fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 miało być ruskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadzia Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Witam,sorry chlopaki ale zdaje sie ze taki post juz byl chyba Danieloff zalozyl nie pamietam, poszukajcie na forum.pozdrawiamJadzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Rybciak
Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję!
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.