Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 Nie zauważyłem wcześniej.... niezły post - sporo fotek. Dzięki Gandalf de Grey ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 klamry jak klamry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 ryskie zastępcze- sory za jakość fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 miało być ruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Witam,sorry chlopaki ale zdaje sie ze taki post juz byl chyba Danieloff zalozyl nie pamietam, poszukajcie na forum.pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Rybciak
Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.