Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję!
Rybciak Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 Nie zauważyłem wcześniej.... niezły post - sporo fotek. Dzięki Gandalf de Grey !
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję!
Jadzia Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Witam,sorry chlopaki ale zdaje sie ze taki post juz byl chyba Danieloff zalozyl nie pamietam, poszukajcie na forum.pozdrawiamJadzia
Pytanie
Rybciak
Mam propozycję: stwórzmy katalog carskich klamer - jeśli ktoś ma zdjęcie - proszę o dołączenie z krótkim opisem, o ile klamra została zidentyfikowana. Z góry dziękuję!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.