szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Witam.Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Dominol(*)cena takiej maszyny to tylko kwestia dogadania się.nie radzę pytać sie w muzeach mają ich tam tyle,że mogli by otworzyć szwalnie w stylu retro.pozdrawiamPS:ja swojego Singera bes podstawy sprzedałem za 150 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Spróbuję ją uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 Dzięki za wszelkie sugestie. Wciąż czekam na jakieś fotki dotyczące tego modelu. Dzięki za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Fajny masz dywan. Wygląda jakby był gifem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 czyżby w ciężkim szoku, że się wogule niewypowiadacie??:-)pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Jeśli to Singer to moja mama ma identyczną i jej używa, pod koniec tygodnia będę miał fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Fajny dywan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Kurdę ja widziałem na złomie ostatnio podobną też starą ALe się swieciłą i ozdób miała w cholere Kurdę .... Mogłem wziąć może by ktoś się zamienił chociaż za coś.... czy są chętni na kupienie takich maszyn ????? czy warto to do domu ściągać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 znaczy się czy są chętni na tego typu użądzenia ??? ,, i czy szybko zchodzą na giełdach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Późne rokoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Ciekawe ile wojskowy krawiec załatał nią mundurów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Obstawiam 343 mundury. (ewentualnie 342). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Nie wliczyłeś w to mam nadzieję swoich kalesonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Gdzieżbym śmiał.. Przecież pamiętam, że kolekcjonujesz męską bieliznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Wiwm,że o tym wiesz przecież ciągle się nią wymieniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Z kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Z Kim to chyba wiesz skoro piszesz,a o asortymencie sam zacząłeś gadać na forum bezwstydniku ti ti ti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 No dobra ja zacząłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Niemcy zaczęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 Witam ponownie.Wiciu r będę bardzo wdzięczny za fotki. Mam nadzieję, że wymiary też odpowiadają. A może ma ktoś jakieś linki do tego typu sprzętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 siema szaman3, jeśli chcesz ją uruchomić to ja bezproblemowo moge ci w tym pomóc :)A WIESZ DLACZEGO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Ale się przedtem dogadali z ruskimi Tak więc ruskim też odbierzemy ich kalesony. Za ciepło wasze i nasze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 ponieważ posiadam kupon na bezpłatną reperacje do Singera :)rocznik 1936 ale i tak niewiem czy ktoś coś takiego posiada :) :) :)pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 a może jeszcze blat do tej maszyny chcecie?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 foto nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szaman3
Witam.
Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.
Pozdrawiam.
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.