jacenty2004 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Ivan to za 14 lat będziesz obchodził 20 lecie swojego hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Nashorn-lat 17Militariami i poszukiwaniami z wykrywką zaraził mnie Wolfik_wwa jakies 6 lat temu... Chwała Mu za to ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Witam.Rozpoczęta 30-stka z tego od 3 lat chory miesiąc temu uzdrowiony piszczałą.Warszawa-Bielsk Podlaski.Pozdrowienia Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 XXIV wiek mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin280 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Mam 4 i 4 a właściwie skończę 30stego08 i dokonałem odkrycia mojej piszczałki którą kupiłem tak gdzieś 18 lat temu to jest taka jakaś domowej roboty przeprowadziłem test na puszcze po piwie i wyszło trzy sztychy duże. Nie była używana 14 lat bo przyszedł ożenek żonamałe dzieci trudności dnia codziennego. Terez to pewnie zabytek myślę o czym mowym na poważnie, żona może zostać stara, mówi że się da przekonać pierścionkiem, tylko niewiem czy wystarczy kupiony i podstarzony srebrny. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki1958 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 47 lat,kopałem już w pieluchach, z wykrywaczem od 1990 roku. Nie przeszło mi to do dzisiaj. Z kopaniem jak z winem im starsze tym lepiej smakuje. Dla kopania porzuciłem wędkarstwo. Pozdrawiam wszystkich zakręconych poszukiwaczy. A może by tak klub seniora? No stare pryki nie chowajcie się po kątach. Pokażcie że i nas nie jest mało. To żaden wstyd przyznać się do swojego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 43 stuknęło mi na wiosnę. Pierwszy wykrywacz spłodziłem z kolegą w latach 70-tych ( na tranzystorach ASY 35-37 i filtrze 465 kHz z radia Selga - działał na zasadzie jak widzisz to znajdziesz") . Pierwszy zakupiony to wynalazek Wojtka Oksieńczuka (obecnie firma Armand) jeszcze w czasach jak mieszkał w Wa-wie na Świerczewskiego.Córka lat 16 - obecnie wykańcza Trakerka i od 3 lat jest wolontariuszem na wykopach archeologicznych , chce studiować archeologię ( i obicała, że będzie wystawiać glejt na wykopki tatusiowi coby nie ganiał się po lesie z gajowymi).Pozdro dla 40-tek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slon Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 43 lata, od trzech lat z wami z Lopatą i piszczalą wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Stuknie mi 38, czyli zaliczam siędo dinozaurów. Od niedawna w Świętokrzyskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 18 latek stuknęło niedawno całkiem, jeśli chodzi o wykopki zielony jestem troszeczkę, z historią trochę lepiej jest.A tak poza tym życzę zajebistych odkryć i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 a ja mam 18 lat w temacie od 7 roku życia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Witam ja mam 18 lat a tematem militariów zaraził mnie mój świętej pamięci wójek, miałem wtedy jakieś 11 lat a pierwszą wykrywke to brat mi z niemiec przywiózł jak miałem 14 lat i wtedy dołaczylem do waszego grona!Pozdro Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia K Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 WITAM A JA MAM 21 LAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Asiu, młoda i piękna - perła wśród poszukiwaczy :)) dużo fantów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 52, od 1976 NA SZLAKU, na szlaku od 1969 z własną samoróbką na hi hi, tranzystorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia1 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 39 lat,24lata temu stryj zabral mnie pierwszy raz na wykopy.NO iwsiaklem na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abunai Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A ja 42! Zaczynam się obawiać czy nas dinozaurów nie wykluczą z racji wieku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejcik Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Ja mam 14 zajmuje sie od 4 lat? jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 latek 45 - ale jeszcze sprawny !!!!!!!!!!!!!!1Pozdrawiam młodszych i strszych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaltenbrunner Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 a imie jego ( moje ) 44. oczywiście kategoria JUNIOR.pozdrowienia dla dzieciarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Lecą latka lecą...Nooo... mi w tym roku 30-cha, cholerka nawet nie wiem kiedy.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1977 Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 rocznik 77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 A ja 33 wiek Chrystusowy i też niedawno zacząłem się bawić z piszczałką.Ale strasznie mi się podoba choć niedawmo zacząłem i jestem mniej doświadczony niż szanowne grono na forum to mówię Wam,że dla wszystkich jeszcze jest duuużo fantów w ziemi!SZUKAM SZUKANIA MI TRZEBA jak brzmiało jeszcze niedawno pisane na okładce motto miesięcznika ODKRYWCA"!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flora Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Wkrótce 14 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Ehh kurde, wszyscy się wpisują to ja też się wpisze ;)Otóż 26 latek w styczniu stukło. A zajmuje się 'sprawami' z 15 lat. Nie licze czytania 'żołnierzy polskich' ;)Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.