Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam 4 i 4 a właściwie skończę 30stego08 i dokonałem odkrycia mojej piszczałki którą kupiłem tak gdzieś 18 lat temu to jest taka jakaś domowej roboty przeprowadziłem test na puszcze po piwie i wyszło trzy sztychy duże.
Nie była używana 14 lat bo przyszedł ożenek żona
małe dzieci trudności dnia codziennego. Terez to pewnie zabytek myślę o czym mowym na poważnie, żona może zostać
stara, mówi że się da przekonać pierścionkiem, tylko niewiem czy wystarczy kupiony i podstarzony srebrny.
pzdr

47 lat,kopałem już w pieluchach, z wykrywaczem od 1990 roku. Nie przeszło mi to do dzisiaj. Z kopaniem jak z winem im starsze tym lepiej smakuje. Dla kopania porzuciłem wędkarstwo. Pozdrawiam wszystkich zakręconych poszukiwaczy. A może by tak klub seniora? No stare pryki nie chowajcie się po kątach. Pokażcie że i nas nie jest mało. To żaden wstyd przyznać się do swojego hobby.

43 stuknęło mi na wiosnę. Pierwszy wykrywacz spłodziłem z kolegą w latach 70-tych ( na tranzystorach ASY 35-37 i filtrze 465 kHz z radia Selga - działał na zasadzie jak widzisz to znajdziesz") . Pierwszy zakupiony to wynalazek Wojtka Oksieńczuka (obecnie firma Armand) jeszcze w czasach jak mieszkał w Wa-wie na Świerczewskiego.Córka lat 16 - obecnie wykańcza Trakerka i od 3 lat jest wolontariuszem na wykopach archeologicznych , chce studiować archeologię ( i obicała, że będzie wystawiać glejt na wykopki tatusiowi coby nie ganiał się po lesie z gajowymi).Pozdro dla 40-tek.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
A ja 33 wiek Chrystusowy i też niedawno zacząłem się bawić z piszczałką.Ale strasznie mi się podoba choć niedawmo zacząłem i jestem mniej doświadczony niż szanowne grono na forum to mówię Wam,że dla wszystkich jeszcze jest duuużo fantów w ziemi!SZUKAM SZUKANIA MI TRZEBA jak brzmiało jeszcze niedawno pisane na okładce motto miesięcznika ODKRYWCA"!!!
Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie