Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja liczę 23 wiosny ,a z tego co mi ojciec opowiadał to gdy byłem w przedszkolu WSW przywiozło mnie do domu bo się szwędałem po poligonie(jak mogę tego nie pamiętać??)
pozdrawiam
Napisano
MAZUR się kłania :P który liczy sobie 17 lat a w branży siedzę od bardzo dawna... najwcześniejsze co pamiętam to to że w wieku 7 lat z półki ojca ściągałem książki o tematyce militarnej i historycznej i namiętnie próbowałem je czytać i oglądać :D chociaż niewiele rozumiałem :D

pozdroofka
MAZUR
Napisano
witam ja mam 28 a zaczolem od bractawa rycerskiego i troszke starszej histori .
Jak dostalem mieczem po głowie wtedy wpadlem na dobre:)))
Napisano
Niedobrze! Jak na razie jestem chyba najstarszy - w październiku stuknie mi 39.
Pozdrawiam wszystkich:)
SZZ
Napisano
do Znachora:
Jeżeli myślałeś ze jestem piekną brunetką to mam dla Ciebie złą wiadomość: jestem facetem!
pzdr
Jadzia
Napisano
do SZZ nie pękaj znam osoby na tym forum, co mają grubo ponad 40-stke tylko się jeszcze nie wpisały.

pozdr.

stec
Napisano
No co zgredy ? odwagi brak czy was dzieci lub wnuczki do kompów nie dopuszczają ? ja sie jednak dorwałem :):) - 48 jak z bicza i tak gdzieś od 10 w ranży"
pozdrawiam
Napisano
No co zgredy ? odwagi brak czy was dzieci lub wnuczki do kompów nie dopuszczają ? ja sie jednak dorwałem :):) - 48 jak z bicza i tak gdzieś od 10 w ranży"
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie