Ja Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Za 47 dni bedzie 18 latPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 33 ale w duszy jakieś 15 pzdr Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Witam.U mnie 26 strzeliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habe Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 STECU kandyduje na juniora16;Ppozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 a ja 33 od zawsze normalny w tych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEKO Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 33 zajmuje się tym od conajmniej 11 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 ja liczę 23 wiosny ,a z tego co mi ojciec opowiadał to gdy byłem w przedszkolu WSW przywiozło mnie do domu bo się szwędałem po poligonie(jak mogę tego nie pamiętać??)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 30lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Witam lat 30 mam i kopać dołki ochote mam ,zakopywać je też ochotę mam bo nie jestem cha....Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 WitamWidze ze przekroj wiekowy dosc duzyJa licze 31 wisen(jak kto woli sezonow kopania)PozdroHeruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAZUR Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 MAZUR się kłania :P który liczy sobie 17 lat a w branży siedzę od bardzo dawna... najwcześniejsze co pamiętam to to że w wieku 7 lat z półki ojca ściągałem książki o tematyce militarnej i historycznej i namiętnie próbowałem je czytać i oglądać :D chociaż niewiele rozumiałem :DpozdroofkaMAZUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 A ja mam rok więcej od Jury, który ma rok więcej niż Cyrograf, który ma ......pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMIGO Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 witam ja mam 28 a zaczolem od bractawa rycerskiego i troszke starszej histori . Jak dostalem mieczem po głowie wtedy wpadlem na dobre:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMIGO Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 starsza historia troche mało stylistycznie mialo byc od sredniowiecza :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Zawsze mówiłem że historia to niebezpieczne hobby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Niedobrze! Jak na razie jestem chyba najstarszy - w październiku stuknie mi 39.Pozdrawiam wszystkich:)SZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 SZZ czy dostałeś meil ode mnie? Bo jak nie to napisze i wyśle jeszcze raz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 do Znachora:Jeżeli myślałeś ze jestem piekną brunetką to mam dla Ciebie złą wiadomość: jestem facetem!pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 buehehe, Znachor nie łam się;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stec Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 do SZZ nie pękaj znam osoby na tym forum, co mają grubo ponad 40-stke tylko się jeszcze nie wpisały.pozdr.stec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Jak widzę jest nas tu kilku starszych od piramid, ciekawe czy są jacyś starsi od węgla?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Ja mam 19, świr militarny opętał mnie juz jak byłem dzieckiem, teraz jestem studentem historii wojskowości :DD :PPozdr:)Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geddon Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 No co zgredy ? odwagi brak czy was dzieci lub wnuczki do kompów nie dopuszczają ? ja sie jednak dorwałem :):) - 48 jak z bicza i tak gdzieś od 10 w ranży"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geddon Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 No co zgredy ? odwagi brak czy was dzieci lub wnuczki do kompów nie dopuszczają ? ja sie jednak dorwałem :):) - 48 jak z bicza i tak gdzieś od 10 w ranży"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.