Skocz do zawartości

Zdjęcia TKS

muslim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Brak komentarzy, bo temat prawie w ogóle nieznany. Ja znam dwa zdjęcia z godłami, to o którym wspominasz i drugie, gdzie na burcie TK3 jest namalowany Gryf.
Trzeba przejrzeć wszystki zdjęcia tankietek przedwojenne może coś jeszcze znajdę, w końcu w obu wątkach o tankietkach jest tylko część zdjęć.

Pzdr
Bodziu
  • Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Coz - ponoc tuz przed wojna (i pewnie w trakcie) godla i oznaczenia gdzieniegdzie sie pojawily, ale przyznaje sie bez bicia, ze widzialem moze na niewielu zdjeciach, a i to - raczej niewyraznie.
Pozdrowienia
Grendel
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Na ebayu album ze zdjęciami z Polski, a wśród nich jest też zdjęcie TKSa z przestrzeloną płytą przednią przy torowisku, obok zwłoki pancerniaka.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6171707546&rd=1
Pzdr
Bodziu

Napisano

Na allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=50528151

Wydaje mi się, że to zdjęcie, jak i inne naszego sprzętu, wystawiane przez tę osobę, to raczej kiepskie kopie. Wszystkie zdjęcia już były prezentowane na forum, a te wystawione nie wyglądają na oryginały.

Pzdr
Bodziu

Napisano
A tak w ogóle to przepraszam za zaśmiecanie forum takimi postami jak wstawiłem wcześniej, szkoda miejsca na powtarzanie tego co już było.
Spojrzałem teraz i wystawiający pisze, że są to wysokiej jakości kopie". Przepraszam za posądzenie, że to niby oryginały.
Pzdr
Bodziu
Napisano

TKSy na składowisku zdobycznej broni.

Kiler, Tobie chodzi o źródło, skąd wziąłem to ostatnie zdjęcie, czy gdzie je zrobiono?
Zdjęcie jest z aukcji na ebayu, a przedstawia jak mi się wydaje rynek w Lipsku, jeżeli się mylę, proszę o poprawienie.

Pzdr
Bodziu

Napisano
Glownie chodzilo mi o zrodlo, bo myslalem ze tam spojrze i dowiem sie gdzie zostalo wykonane. Ale skoro juz odpowiedziales, to dziekuje bardzo. Pozdrawiam!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie