cortez Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 luger mi jednostki nie przydzielili sam sobie wybrałem- na kruczka" w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comet.pl Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 28 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego w Słupsku (Redzikowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marucha271 Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 lato'95JW 3589~~~~nie ma bracie jak w Mar-Woju,życie płynie jak sen złoty~~~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd J. Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 A ja po studiach dostałem bilet na SPR. Ale w ramach SPR nie kierują na szkółkę mechaników-kierowców czołgowych. Więc podziękowałem i nie skorzystałem z zaproszenia. Dokopałem się do podreczników i nauczyłem się sam. Mój brat był- 34 BKPanc, KOiR, kierowca SKOT-a (97-98)P.S. Czy któryś z kolegów nauczył się czegoś ciekawego w ramach przeszkolenia wojskowego po studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Żary, Grudziądz i w końcu 34bk panc Żagań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Witam.Dane mi bylo sluzyc Zima92-Lato93. Najpierw Szkola Mlodszych Specjalistow w Chorzowie a po szkolce" W.O.S.R Jelenia Gora - 1 K.R.T. Popielowek.Toooo byly czasy...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Wilhelm Pieck Stadt Guben -po polskiej stronie Gubin. 716 dni wiosna 84-86specjalnosc-celowniczy kmpk/swd/i wieeele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Witam.Lato 1986-88 WOPK obsługa WPS.Szkółka w JW3150 w Chorzowie,a jednostka bojowa to JW 1638 Szczawno k.Zielonej Góry.Pzr.Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woluś Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Giżycko JW 4012 operator stcji Lena, czy jest ktos po fachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 witam.kwiecień-pażdziernik 1981 BARTOSZYCE SZKOŁA MŁDSZYCH SPEC. POTEM DO KWIETNIA 1983 WARSZAWA BEMOWO KORPUS OPK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu1pak Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 r 90-92 jw 34 46 szczecin 5 pulk zmechanizoway kierowca 266 ciekawe czy ta jednostka jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Generałów nie biora.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 To dlatego, ze ie matura, lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera"...Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robrus Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 jesień 84-86,Mrzeżyno Gryfickie, operator PAD-36/2,Babie Doły Gdynia 5021 kierowca Kraza 255B, co do generałów których nie biorą to miałem w drużynie dwóch,przyszli na chwilę i siedzieli dwa lata, po prostu pierdół nie biorą8)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrutny Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Muszę zaktualizować swoje dane:)Po wspaniałych przemianach w armii, zmianie etatu - olałem MON i wstąpiłem w szergi PSP.Obecnie młodszy specjalista ds. operacyjnych w Komendzie Powiatowej.Na stałe reklamowany z armii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schoeller Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A ja skromnie, jesień 86-88.Szkółka Trzebiatów, 36-ty zmechanizowany, a póżniej Kołobrzeg 32-gi pułk zmechanizowany im.Hansa Beimlera , 7-ma kompania fizylierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 JW2474 Białobrzegi 10KZ Jesień 03/04.nie było źle.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 A ja jestem na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Może jestem nienormalny, za krótko byłem w Wojsku, może w lecie jakis komar adidasa sprzedał mi....Tymon Tymanski i zespół kury.Może lepiej podyskutowac jakie numery ludzie robili żeby tam nie trafić he he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Marcin, i tak byś tam nie wytrzymał, za wcześnie trzeba wstawać, he,he:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 To fakt. Bo niby po co zrywac sie o szóstej. nie rozumiem tego dlaczego ich tak rano zrywaja jakby niemogli sie wyspać.. i jeszcze wszyscy w tych samych garniturach..ohydaNiech żyje etos szwejka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSA Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 NJW MSW JW2610 WARSZAWA BATALION OCHRONY lato 97jesień 98 pozdro dla nadwislanczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia1 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 WOPK Wladyslawowo.Juz nie istnieje,ostatni pobor 720.pozdrawiam szlachetna jesien.Funkcja-magazynier ;]]]]].Ale kurde fucha!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golfo Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 grudziądz jw 5794następnie jw1358 i jw1457pozdrawiam zime86/87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liberator Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 SPR WSO WROCŁAWPRAKTYKA - HRUBIESZÓWROZPOZNANIE I LIKWIDACJA SKAŻEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi