Skocz do zawartości

Rosyjska książka o Broni palnej

Romel79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie pamiętam nazwy , ale to była bardzo mądra książka o broni palnej , niemal wszystkie typy (samych buldogów chyba ze 200 sztuk tam jest)
Poszukuje jakiejś strony z której mogę to ściągnąć , lub kogoś kto ma tę książke na dysku i może mi przesłać.
Kiedyś chciałem sobie skserować ale koszt okazał się zbyt wysoki.
Pozdrawiam
Romel
Napisano
Chodzi Ci o książkę ruska o nazwisku Żuk.
Napisano
Nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu .
Ale chyba karzdy przyzna mi racje że jest książka która powinna u każdego leżeć na pułce lub w plikach dysku twardego, Już od dawna na nią poluje , więc będę bardzo wdzięczny.
Pozdr
Romel
Napisano
Romel - w sumie co miesiąc na giełdzie staroci w Kielcach jest taki Rusek i on ma przeważnie 2-3 egzemplarze tej książki (Żuk - Striełkowoje orużje").

pzdr

bjar_1
Napisano
Witam, na allegro jest nowsza edycja owej książki A.B. Żuka z 2002 http://allegro.pl/show_item.php?item=25407789
pzdr
Jadzia
Napisano
http://www.earmi.it/armi/atlas2/atlas2.htm na tej stronie są ilustracje z książki Żuka
Napisano
Witam, nic dziwnego, że są tutaj ilustracje z Żuka" bo podobno towarzysz Żuk skopiował swoje dzieło z jakiejś włoskiej publikacji....
Jeśli to nie prawda to mnie poprawcie
pozdrawiam
Jadzia
Napisano
B-29 i ta książka to tylko kropla w morzu, przecież jest jeszcze ruska wersja BMW Sahara, a nawet ruska kopia Concorde'a:)
pzdr
Jadzia
Napisano
A teraz najlepsi w kopiowaniu są chińczycy , ci to wszystko podrabiają, i to czasem szybciej niż orginały pojawią się na rynku :))))
Romel
Napisano
A nie wiecie moze gdzie można kupić(tanio) książkę German soldiers of world war two" Jeana de Lagarde? Chodzi mi o ta z trzema śpiącymi na okładce.
Dzięki
Napisano
Aha, i nie chodzi mi o pepickie wydanie. Tylko angielskie, francuskie itp.
Napisano
Ja kiedyś mogłem kupić w wersii angielskiej , troche ona kosztowała ale warta jest zakupu , żałuje że nie kupiłem sobie .
Romel
Napisano
Ja też żałuję ze nie kupiłem. Potem miałem okazję kupić czeską wersję i.....dobrze że nie kupiłem tego syfu.
  • 12 years later...
Napisano
Ukazało się polskie wydanie książki A Żuka Karabinki karabiny......
Pierwsza część o pistoletach wydano chyba w 2014

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie