Romel79 Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 Nie pamiętam nazwy , ale to była bardzo mądra książka o broni palnej , niemal wszystkie typy (samych buldogów chyba ze 200 sztuk tam jest)Poszukuje jakiejś strony z której mogę to ściągnąć , lub kogoś kto ma tę książke na dysku i może mi przesłać.Kiedyś chciałem sobie skserować ale koszt okazał się zbyt wysoki.Pozdrawiam Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Chodzi Ci o książkę ruska o nazwisku Żuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Mój kuzyn ją ma ale mieszka daleko. Oglądałem ją - i sam teraz na nią poluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 A ile sztuk Żuka moi drodzy potrzebujecie? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryzys1945 Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 WitamA jaka jest jej cena?Wyższa niż ta wystawiana na allegro??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 Nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu . Ale chyba karzdy przyzna mi racje że jest książka która powinna u każdego leżeć na pułce lub w plikach dysku twardego, Już od dawna na nią poluje , więc będę bardzo wdzięczny.PozdrRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Romel - w sumie co miesiąc na giełdzie staroci w Kielcach jest taki Rusek i on ma przeważnie 2-3 egzemplarze tej książki (Żuk - Striełkowoje orużje").pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 A ile ten rusek sobie ceni za sztuke?pozdr Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Witam, na allegro jest nowsza edycja owej książki A.B. Żuka z 2002 http://allegro.pl/show_item.php?item=25407789pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 http://www.earmi.it/armi/atlas2/atlas2.htm na tej stronie są ilustracje z książki Żuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Witam, nic dziwnego, że są tutaj ilustracje z Żuka" bo podobno towarzysz Żuk skopiował swoje dzieło z jakiejś włoskiej publikacji....Jeśli to nie prawda to mnie poprawciepozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Ruscy skopiowali całego B-29 , więc nie ma się co dziwić że mogli i książke.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 B-29 i ta książka to tylko kropla w morzu, przecież jest jeszcze ruska wersja BMW Sahara, a nawet ruska kopia Concorde'a:)pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 A teraz najlepsi w kopiowaniu są chińczycy , ci to wszystko podrabiają, i to czasem szybciej niż orginały pojawią się na rynku :))))Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Romel - nie pamiętam ile za nią chciał... Jak chcesz to zorientuję się na najbliższej giełdzie.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 A nie wiecie moze gdzie można kupić(tanio) książkę German soldiers of world war two" Jeana de Lagarde? Chodzi mi o ta z trzema śpiącymi na okładce.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Aha, i nie chodzi mi o pepickie wydanie. Tylko angielskie, francuskie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Maj 2004 Autor Share Napisano 18 Maj 2004 Ja kiedyś mogłem kupić w wersii angielskiej , troche ona kosztowała ale warta jest zakupu , żałuje że nie kupiłem sobie .Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Ja też żałuję ze nie kupiłem. Potem miałem okazję kupić czeską wersję i.....dobrze że nie kupiłem tego syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 13 Styczeń 2017 Share Napisano 13 Styczeń 2017 Ukazało się polskie wydanie książki A Żuka Karabinki karabiny......Pierwsza część o pistoletach wydano chyba w 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.