Skocz do zawartości

Zdjęcie polskiego sprzętu z 39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Takich obiektow koszarowych w Polsce bylo troche.Byly juz np.zdjecia z koszar w Zambrowie, ktore tez wygladaly podobnie.
Jesli uda sie to zdjecie kupic, dowiemy sie, czy bylo opisane.
Pozdrowienia
Grendel
  • Odpowiedzi 322
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
A z prawej czyzby nie nadwyrezony Krupp. I czy nasz? Bo jezeli tak, to jednak ciezarowy byl, byl modelu niemieckiego i nawiazuje to do zdjec ktore ongis byly przedmiotem dlugich dyskusji na tym forum.
  • 1 month later...
Napisano

Ciekawe zdjęcie. Numer jakiś dziwny. I w zestawie z Boforsem ppanc, chociaż może został on zaimprowizowany dopiero przez Niemców.

Pzdr,

jotes

Napisano
Na innym zdjeciu tego ciagnika wyraznie widac, ze ma on tylko prawa polowe numeru rejestracyjnego.Niestety zdjecie jest en face i nie widac, czy cos tam jest na holu, czy nie.Wydaje mi sie, ze zrobione jest w tym samym miejscu, wiec koles, ktory siedzi na miejscu kierowcy tylko podziwia i wczuwa sie w role" ;o)
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Chyba rzeczywiście macie rację, zmyliła mnie przewaga białego nad czarnym na tym numerze, więc początkowo wykluczyłem tablicę rejestracyjną.

Pzdr,

jotes
  • 3 weeks later...
Napisano
Raczej jednak Lubień a może nawet Lubienia. Znalazłoby się kilka takich w okolicach bliższych lub dalszych, zwłaszcza, że przy innych zdjęciach (wz.34, 7tp itd.) nazw nie poprzekręcał.

Pzdr,

jotes
  • 2 weeks later...
Napisano

Wrzesniowe pobojowisko z Ebay..Troche naszego sprzętu podam link lepsza jakoś zdjęcia.http://cgi.ebay.de/Orig-Foto-Gefecht-Fahrzeuge-vieles-mehr-38_W0QQitemZ6209105802QQcategoryZ15504QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Sliczne zdjecie:)
Wyglada na jeszcze nie rozkradziony i nieuszkodzony.Co to za przyczepka z tylu? Ta jednoosiowa na paliwo w beczkach?
Blotnik chyba taki sam.
Pozdrowienia
Grendel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie