Jarosław 1960 Napisano 9 Maj Napisano 9 Maj Witam szanowne grono Odkrywców. Jako tz."archeolog miejski" wpadł mi w ręce taki oto medal, plakieta. Proszę o pomoc w identyfikacji dużego bardzo ciężkiego medalu widniejącego na załączonych zdjęciach. Na jednej stronie widnieje popiersie kobiety, drugiej postać kobiety w pozie modlitewnej. Wykonany on został naj prawdopodobnie z ołowiu o czym świadczą wykwity na jego powierzchni. Z góry dziękuję za pomoc.
Adameknowy Napisano 9 Maj Napisano 9 Maj Znalazłem na necie parę podobnych kobieta to prawdopodobnie Giovanna degli Albizzi Tornabuoni.
combo Napisano 9 Maj Napisano 9 Maj (edytowane) Włochy, medal, Nonina Stroza Edytowane 9 Maj przez combo 2
Jarosław 1960 Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu Dziękuję Panowie za ukierunkowanie. Ile to może być warte w tym stanie ?. Ceny na zagranicznych forach internetowych są różne.
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 6 godzin temu, Jarosław 1960 napisał: Ile to może być warte w tym stanie ?
Czlowieksniegu Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Bjar.... Ja Ciebie proszę. Ty już wiesz doskonale o co.
Rekomendowane odpowiedzi