Skocz do zawartości
  • 0

Łuska mauser i przedmiot z brązu?

Pytanie

Napisano

Witam 

Przed chwilą znalazłem te dwa przedmioty . Łuskę jak sądzę od Mausera i przedmiot z brązu (chyba).Da się je zidentyfikować?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc 

IMG_20250701_174726785_HDR~2.jpg

IMG_20250701_174953050_HDR~2.jpg

IMG_20250701_174926131_HDR~2.jpg

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Puszczyk ale ty wiesz chodzisz z pozwoleniami prawda ???? . Bo tu wszystko co pokazujesz obserwuje czujne oko smutnych Panów.. I jak go nie posiadasz to  jak znalazł afiszujesz się że łamiesz prawo i o 6 rano wywleką cię z ciepłego łóżeczka !!! zdajesz sobie z tego sprawę ???. Więc nie zalewaj nas pytaniami na które odpowiedzi masz w internecie bo jak za dużo zadasz a pokażesz coś co jest zakazane to sam sobie bat ukręcisz . A byli tu tacy co zadawali za dużo pytań i za dużo fotek a potem prasa o nich pisała po nalocie Policji. Więc się nie zdziw !!!

• Tak trzymać 1
  • 0
Napisano

Ja nie chodzę z wykrywaczem i nie chodzę po stanowiskach archeologicznych.Po za tym jestem osobą niepełnosprawną.

Dziękuję za pomoc w każdym bądź razie

I proszę o skasowanie konta.

• 0
Napisano
13 minut temu, Puszczyk12 napisał:

Ja nie chodzę z wykrywaczem i nie chodzę po stanowiskach archeologicznych.

Więc nie masz się czego bać.

• Haha 1