Puszczyk12 Napisano 1 Lipiec Napisano 1 Lipiec Witam Przed chwilą znalazłem te dwa przedmioty . Łuskę jak sądzę od Mausera i przedmiot z brązu (chyba).Da się je zidentyfikować? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc
0 Puszczyk12 Napisano 1 Lipiec Autor Napisano 1 Lipiec Oby dwa na Polnej drodze i niestety rozjechane przez ciągniki .:(
0 Landszaft Napisano 1 Lipiec Napisano 1 Lipiec Puszczyk ale ty wiesz chodzisz z pozwoleniami prawda ???? . Bo tu wszystko co pokazujesz obserwuje czujne oko smutnych Panów.. I jak go nie posiadasz to jak znalazł afiszujesz się że łamiesz prawo i o 6 rano wywleką cię z ciepłego łóżeczka !!! zdajesz sobie z tego sprawę ???. Więc nie zalewaj nas pytaniami na które odpowiedzi masz w internecie bo jak za dużo zadasz a pokażesz coś co jest zakazane to sam sobie bat ukręcisz . A byli tu tacy co zadawali za dużo pytań i za dużo fotek a potem prasa o nich pisała po nalocie Policji. Więc się nie zdziw !!! 1
0 Puszczyk12 Napisano 1 Lipiec Autor Napisano 1 Lipiec Ja nie chodzę z wykrywaczem i nie chodzę po stanowiskach archeologicznych.Po za tym jestem osobą niepełnosprawną. Dziękuję za pomoc w każdym bądź razie I proszę o skasowanie konta.
0 bjar_1 Napisano 1 Lipiec Napisano 1 Lipiec 13 minut temu, Puszczyk12 napisał: Ja nie chodzę z wykrywaczem i nie chodzę po stanowiskach archeologicznych. Więc nie masz się czego bać. 1
Pytanie
Puszczyk12
Witam
Przed chwilą znalazłem te dwa przedmioty . Łuskę jak sądzę od Mausera i przedmiot z brązu (chyba).Da się je zidentyfikować?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi