vito vitkiewicz Napisano 20 Czerwiec Napisano 20 Czerwiec Poszukuję poważnego kolekcjonera starych gazet (profesjonalisty) lub stron z takich gazet z ciekawymi artykulami. Cytuj
0 Jedburgh_Ops Napisano 4 Sierpień Napisano 4 Sierpień Trafiłeś na forum złożone między innymi z „kolekcjonerów starych gazet”, bo inaczej nie pisalibyśmy tutaj bardzo wielu treści, tylko nie wiemy, czy spełniamy Twoje standardy bycia „poważnymi” oraz „profesjonalistami”, jak również, czy kolekcjonujemy „ciekawe artykuły”. A już na serio… Po takim poście inauguracyjnym mam pewne wątpliwości, czy zgłoszą się ci kolekcjonerzy (zgodnie z wymogiem) „poważni” i „profesjonalni”. Cytuj
0 Kee Napisano 4 Sierpień Napisano 4 Sierpień Ja np nie jestem ani poważnym ani profesjonalnym kolekcjonerem starych gazet a jedynie człowiekiem który chętnie zakolekcjonuje coś ciekawego jeśli się zdarzy taka okazja w tym i stara gazetę. Więc pytanie brzmi chcesz kupić? Sprzedać? Czy zasięgnąć opinii? Cytuj
0 Jedburgh_Ops Napisano 4 Sierpień Napisano 4 Sierpień To jest taki wątek edukacyjny. Kompletnie niepoważny i nieprofesjonalny post kategorycznie żąda kontaktu wyłącznie z ludźmi „poważnymi” oraz z „profesjonalistami” kolekcjonerstwa „starych gazet". Wielka szkoda, że nie padła w tym poście - w ramach jego kategoryczności - definicja „profesjonalnego kolekcjonera”. Czy to taki, który - jak w bibliotekach - przerzuca karty gazet i czasopism - pod przymusem biblioteki - w rękawiczkach? Czy może „profesjonalny kolekcjoner” „starych gazet” to taki, który na światowych aukcjach kupuje owe „stare gazety” z „DJ” (Dust Jacket), czyli w folii ochronnej? Czy o co chodzi z tym „profesjonalizmem”? Trzeba być magistrem albo doktorem medioznawstwa? Może na przyszłość ktoś inny kategorycznie żądający kontaktu z ludźmi „poważnymi” oraz „profesjonalistami” tego forum spojrzy na ten wątek i zastanowi się nad samą tylko kulturą takiego „przesłania” dla forumowiczów. Cytuj
Pytanie
vito vitkiewicz
Poszukuję poważnego kolekcjonera starych gazet (profesjonalisty) lub stron z takich gazet z ciekawymi artykulami.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi