gudek82 Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Witam panowie dzis trafiła mi sie blacha możliwe że od czołgu zrobiłem fotki telefonem niestety zbyt duża rozdzielczośc czy może mi ktoś powiedzięć jak je zmniejszyc z góry dziekuje pzdr. GUDEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Chyba tam macie urodzaj na czwórkopochodne płyty nadsilnikowe :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jaszczołt Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Ano tak ale to było łatwe jak już widać było coś :-)Tu zdjęcie tego fragmentu nz PzIV/70 http://www.ww2mmrefphotos.com/photos/walklang/PZ4LANG10.jpgMarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 He he! Taką samą wykopałem z koleżką w Nieporęcie dwa tygodnie temu. Pod spodem były cegły i kupę sapalonego drewna. Ruscy sobie widocznie z tego zrobili ruszt. Niezłe (a może to ta sama:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 I też mam zdjęcia. Nieźle się namachaliśmy żeby ją wytargać z okopu - stanowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gudek82
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.