adam1234 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam. Jakie są Wasze opinie na temat wykrywacza metalu z media expert MD-20. Poprzednio posiadałem Cobra CT-1028, dopóki nie zaczął się psuć. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Zamiana z md na md to nie jest postęp. Bliżej temu do masochizmu. Zrób sobie przysługę i kup garrett ace. Cytuj
adam1234 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) 26 minut temu, karpik napisał: Zamiana z md na md to nie jest postęp. Bliżej temu do masochizmu. Zrób sobie przysługę i kup garrett ace. Nie mam tyle kasy żeby kupić garrett ace :( Może kiedyś kupię :) Edytowane %s o %s przez adam1234 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Widzę, że ten szmelc kosztuje ponad 400zł Używkę Ace można wyrwać za 500-600zł a w porównaniu z md to jak polonez do maybacha. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s adam wydajesz w granicach tych 400 zł za jakiś badziew. Ja kupiłem pół roku temu używkę ace 250 jako rezerwowy, tak na wszelki wypadek , dałem 300 zł plus słuchawki , mała cewka do monet , instrukcja , gwarancja. Sporo jest Ace z 2-ręki i niektórzy wołają 600 zł i więcej, ale to zdecydowanie za drogo - wart jest góra 300-400zł i w takiej cenie kupisz i będziesz zadowolony . Możesz polować także na White Coinmaster to to samo co Ace 250 a coinmaster pro to wersja Ace 300 i też kupisz w granicach tych 400 zł bez problemu . Cytuj
adam1234 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 9 godzin temu, Landszaft napisał: adam wydajesz w granicach tych 400 zł za jakiś badziew. Ja kupiłem pół roku temu używkę ace 250 jako rezerwowy, tak na wszelki wypadek , dałem 300 zł plus słuchawki , mała cewka do monet , instrukcja , gwarancja. Sporo jest Ace z 2-ręki i niektórzy wołają 600 zł i więcej, ale to zdecydowanie za drogo - wart jest góra 300-400zł i w takiej cenie kupisz i będziesz zadowolony . Możesz polować także na White Coinmaster to to samo co Ace 250 a coinmaster pro to wersja Ace 300 i też kupisz w granicach tych 400 zł bez problemu . Zobaczysz ile monet znajdę :) Cytuj
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s zrób doświadczenie , pochodź po polu z chiniolem jeden sezon . a za rok pożycz od kogoś coś zdecydowanie lepszego i na tym samym polu po zbiorach zrób następny sezon i zobaczysz wtedy ile przepuścił twój chiniol , obyś się nie zdziwił jak można w sezonie stracić fantów kiepskim sprzętem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi