adam1234 Napisano 23 Kwiecień Napisano 23 Kwiecień Witam. Jakie są Wasze opinie na temat wykrywacza metalu z media expert MD-20. Poprzednio posiadałem Cobra CT-1028, dopóki nie zaczął się psuć. Cytuj
karpik Napisano 23 Kwiecień Napisano 23 Kwiecień Zamiana z md na md to nie jest postęp. Bliżej temu do masochizmu. Zrób sobie przysługę i kup garrett ace. Cytuj
adam1234 Napisano 23 Kwiecień Autor Napisano 23 Kwiecień (edytowane) 26 minut temu, karpik napisał: Zamiana z md na md to nie jest postęp. Bliżej temu do masochizmu. Zrób sobie przysługę i kup garrett ace. Nie mam tyle kasy żeby kupić garrett ace :( Może kiedyś kupię :) Edytowane 23 Kwiecień przez adam1234 Cytuj
karpik Napisano 23 Kwiecień Napisano 23 Kwiecień (edytowane) Widzę, że ten szmelc kosztuje ponad 400zł Używkę Ace można wyrwać za 500-600zł a w porównaniu z md to jak polonez do maybacha. Edytowane 23 Kwiecień przez karpik Cytuj
Landszaft Napisano 23 Kwiecień Napisano 23 Kwiecień adam wydajesz w granicach tych 400 zł za jakiś badziew. Ja kupiłem pół roku temu używkę ace 250 jako rezerwowy, tak na wszelki wypadek , dałem 300 zł plus słuchawki , mała cewka do monet , instrukcja , gwarancja. Sporo jest Ace z 2-ręki i niektórzy wołają 600 zł i więcej, ale to zdecydowanie za drogo - wart jest góra 300-400zł i w takiej cenie kupisz i będziesz zadowolony . Możesz polować także na White Coinmaster to to samo co Ace 250 a coinmaster pro to wersja Ace 300 i też kupisz w granicach tych 400 zł bez problemu . Cytuj
adam1234 Napisano 24 Kwiecień Autor Napisano 24 Kwiecień 9 godzin temu, Landszaft napisał: adam wydajesz w granicach tych 400 zł za jakiś badziew. Ja kupiłem pół roku temu używkę ace 250 jako rezerwowy, tak na wszelki wypadek , dałem 300 zł plus słuchawki , mała cewka do monet , instrukcja , gwarancja. Sporo jest Ace z 2-ręki i niektórzy wołają 600 zł i więcej, ale to zdecydowanie za drogo - wart jest góra 300-400zł i w takiej cenie kupisz i będziesz zadowolony . Możesz polować także na White Coinmaster to to samo co Ace 250 a coinmaster pro to wersja Ace 300 i też kupisz w granicach tych 400 zł bez problemu . Zobaczysz ile monet znajdę :) Cytuj
Landszaft Napisano 24 Kwiecień Napisano 24 Kwiecień zrób doświadczenie , pochodź po polu z chiniolem jeden sezon . a za rok pożycz od kogoś coś zdecydowanie lepszego i na tym samym polu po zbiorach zrób następny sezon i zobaczysz wtedy ile przepuścił twój chiniol , obyś się nie zdziwił jak można w sezonie stracić fantów kiepskim sprzętem . Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s PRAWDZIWY GARRET - NUFKA SZTUKA. 500 ZŁOCISZY Ekran w standardzie typowo chińskim czyli prawie taki sam Sam się zastanawiam. bo temat łażenia co jakiś czas do mnie powraca zwłaszcza, że obok mnie całkiem blisko ciężki łomot dostali przyjaciele z Niemiec w czasie IIW a kawałek dalej archeo się grzebali. Problematyczne są tylko zagrzebane przez wcześniejszych zbieraczy złomu znalezione wybuchowe jajka niespodzianki ... No nic pomyślę nad tym przyszłym hobby jeszcze. Powracając do tematu ... Ludzie filtry do aparatów kupują i sobie chwalą - a nuż widelec niesamowita okazja ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi