bialawy Napisano 31 Marzec Napisano 31 Marzec Witam. Znajomy kupił taką oto siekierę. Interesują go oznaczenia wybite na niej. Może ktoś coś odczyta i podpowie? Z góry dziękuję i pozdrawiam... Cytuj
0 Ernest Nemeczek Napisano 1 Kwiecień Napisano 1 Kwiecień Wygląda jak przerobiona siekiera (podcięcie klina). Cytuj
0 bert.F Napisano 1 Kwiecień Napisano 1 Kwiecień Polska, współczesna siekierka, nic tu nie jest przerobione. Cytuj
0 Ernest Nemeczek Napisano 1 Kwiecień Napisano 1 Kwiecień 7 godzin temu, bert.F napisał: Polska, współczesna siekierka, nic tu nie jest przerobione. a założysz się? Cytuj
0 bert.F Napisano 1 Kwiecień Napisano 1 Kwiecień (edytowane) zjebałem to, okazało się , że mam taką samą, TECH MŁOT 0,6 3 godziny temu, Ernest Nemeczek napisał: a założysz się? założe Edytowane 1 Kwiecień przez bert.F x Cytuj
0 bert.F Napisano 1 Kwiecień Napisano 1 Kwiecień 42 minuty temu, bialawy napisał: Czyli współczesna? Bo się pogubiłem... Tak ,Polska współczesna, po 1989 roku, producent "TECHMŁOT" Romanik, Bydgoszcz Cytuj
Pytanie
bialawy
Witam. Znajomy kupił taką oto siekierę. Interesują go oznaczenia wybite na niej. Może ktoś coś odczyta i podpowie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi