bialawy Posted March 31, 2025 Posted March 31, 2025 Witam. Znajomy kupił taką oto siekierę. Interesują go oznaczenia wybite na niej. Może ktoś coś odczyta i podpowie? Z góry dziękuję i pozdrawiam...
0 Ernest Nemeczek Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 Wygląda jak przerobiona siekiera (podcięcie klina).
0 bert.F Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 Polska, współczesna siekierka, nic tu nie jest przerobione.
0 Ernest Nemeczek Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 7 godzin temu, bert.F napisał: Polska, współczesna siekierka, nic tu nie jest przerobione. a założysz się?
0 bert.F Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 (edited) zjebałem to, okazało się , że mam taką samą, TECH MŁOT 0,6 3 godziny temu, Ernest Nemeczek napisał: a założysz się? założe Edited April 1, 2025 by bert.F x
0 bert.F Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 42 minuty temu, bialawy napisał: Czyli współczesna? Bo się pogubiłem... Tak ,Polska współczesna, po 1989 roku, producent "TECHMŁOT" Romanik, Bydgoszcz
Question
bialawy
Witam. Znajomy kupił taką oto siekierę. Interesują go oznaczenia wybite na niej. Może ktoś coś odczyta i podpowie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam...
7 answers to this question
Recommended Posts