kijeczek94 Napisano 16 Marzec Napisano 16 Marzec Posiadam takie nakrycia głowy i nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat. Dziękuję Cytuj
0 kijeczek94 Napisano 16 Marzec Autor Napisano 16 Marzec Teraz, kijeczek94 napisał: Posiadam takie nakrycia głowy i nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat. Dziękuję Cytuj
0 Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pierwsza to typowa czapka żeglarska "hamburka" lub "szyprówka". U nas nazywana "kaszubką". Widoczne logo producenta - motyw morski. 1 Cytuj
0 Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s Druga czapka to kaszkiet typ stetson a trzecia to wyrób znanej firmy niemieckiej Wegener <https://hatroom.pl/pl/kapelusze-mskie/wegener/> Cytuj
0 kijeczek94 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Są cos warte ? Można je gdzieś sprzedać ? Dzięki Cytuj
0 Erih Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, kijeczek94 napisał: Mam rozumieć że jesteś chętny ? Absolutnie nie. Cytuj
Pytanie
kijeczek94
Posiadam takie nakrycia głowy i nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat. Dziękuję
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi