xxxboomxxx Napisano 27 Styczeń Napisano 27 Styczeń Witam, brat przywiózł z zagranicy mi na święta kordzik. Nie jestem znawca w tym temacie ale mam wątpliwości co do autentyczności z epoki. Nie chce zbierać kopii dlatego zawracam sie o poradę. Nie ma żadnych sygnatur ani nic.
0 Erih Napisano 27 Styczeń Napisano 27 Styczeń Na niemczyźnie się nie wyznaję, ale najbardziej w tym okazie podoba mi się łańcuszek. 1
0 PAULUS_pl Napisano 27 Styczeń Napisano 27 Styczeń Oficerski Kordzik luftwaffe. W zamyśle. Brakuje nici na rękojeści, wygląda jak z taniego plastiku. Brak bić na ostrzu, zwykle robiło je solingen. Śmierdzi chińskim bazarem, może ktoś zweryfikuje.
0 xxxboomxxx Napisano 27 Styczeń Autor Napisano 27 Styczeń Nie ma żadnych bić, w środku pochwa wyściełana jakby czerwonym materiałem wchodzi idealnie dopasowana.
0 DARKOFF Napisano 27 Styczeń Napisano 27 Styczeń 3 godziny temu, Erih napisał: Na niemczyźnie się nie wyznaję, ale najbardziej w tym okazie podoba mi się łańcuszek. Bo on od zegarka kieszonkowego jest.
0 Erih Napisano 28 Styczeń Napisano 28 Styczeń W dniu 27.01.2025 o 21:55, DARKOFF napisał: Bo on od zegarka kieszonkowego jest. W dodatku wygląda na autentyk, w przeciwieństwie do reszty.
Pytanie
xxxboomxxx
Witam, brat przywiózł z zagranicy mi na święta kordzik. Nie jestem znawca w tym temacie ale mam wątpliwości co do autentyczności z epoki. Nie chce zbierać kopii dlatego zawracam sie o poradę. Nie ma żadnych sygnatur ani nic.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi