Pantera678 Napisano 13 Styczeń Napisano 13 Styczeń Witam, kupiłem od kolegi części jakiegoś może trójnogu? Prosze o pomoc w identyfikacji Cytuj
0 sebek1974 Napisano 13 Styczeń Napisano 13 Styczeń 1 godzinę temu, Pantera678 napisał: Witam, kupiłem od kolegi części jakiegoś może trójnogu? Prosze o pomoc w identyfikacji Niekompletny zestaw do MG 34. 1 Cytuj
0 Erih Napisano 13 Styczeń Napisano 13 Styczeń Godzinę temu, sebek1974 napisał: Niekompletny zestaw do MG 34. Jesteś przekonany? Bo równie dobrze mogą być resztki składanego, turystycznego statywu fotograficznego z okresu międzywojennego. 1 Cytuj
0 Pantera678 Napisano 14 Styczeń Autor Napisano 14 Styczeń 7 godzin temu, sebek1974 napisał: Do porównania od MG 34. Dziękuje bardzo Cytuj
0 Pantera678 Napisano 14 Styczeń Autor Napisano 14 Styczeń 19 godzin temu, Erih napisał: Jesteś przekonany? Bo równie dobrze mogą być resztki składanego, turystycznego statywu fotograficznego z okresu międzywojennego. Dziękuje bardzo Cytuj
Pytanie
Pantera678
Witam, kupiłem od kolegi części jakiegoś może trójnogu? Prosze o pomoc w identyfikacji
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi