bjar_2 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam w drugiej mojej odsłonie. Człowiek głupi się wylogował i amba - nie dało się zalagować ponownie z 2 różnych kompów na 3 różnych przeglądarkach i z dwóch telefonów.
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s bjar... W przeglądarce masz gromadzone hasła do witryn w profilu znajdź se hasło do odkrywcy i wpisz przy logowaniu A ty śmieciu, leszczyku, kiedyś dostaniesz pstryczka w nos, że będziesz potrzebował protetyka...
bjar_2 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 18 minutes ago, Tyr napisał: Może wykorzystałeś limit pierdzielenia głupot;) No to i Ty byś musiał rejestrować się ponownie :D 1 1
bjar_2 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Just now, Tyr napisał: W przeglądarce masz gromadzone hasła do witryn w profilu znajdź se hasło do odkrywcy i wpisz przy logowaniu Serio? No patrz, nie wiedziałem.
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Tyr napisał: bjar... W przeglądarce masz gromadzone hasła do witryn w profilu znajdź se hasło do odkrywcy i wpisz przy logowaniu A ty śmieciu, leszczyku, kiedyś dostaniesz pstryczka w nos, że będziesz potrzebował protetyka...
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) bjar...no to już wiesz... Chyba, że to efekt Trumpa i Muska;) Edytowane %s o %s przez Tyr
bjar_2 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Nie no daj spokój, hasło dobrze pamiętam przez te X lat na forum ;)
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, karpik napisał: To nie ćpej będziesz miał immunitet i całe zęby...
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, bjar_2 napisał: Nie no daj spokój, hasło dobrze pamiętam przez te X lat na forum ;) może Ci ktoś metodą na wnuczka wyciągnął i zmienił;)
bjar_2 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Just now, Tyr napisał: może Ci ktoś metodą na wnuczka wyciągnął i zmienił;) Nie ma opcji, to coś z forum nie bangla, albo klątwa jakaś.
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Tyr napisał: To nie ćpej będziesz miał immunitet i całe zęby... Zoba, a ten kobiety bije.
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) leszczyk, słuchaj psycholu, czerpiesz satysfakcję z pokazywania drastycznych scen z wojny, czerpiesz satysfakcję z czyjejś , choroby... Zwykły z.eb jesteś i tyle. Przestań się onanizować na drastyczne treści i czyjeś nieszczęście... Edytowane %s o %s przez Tyr
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Tak jak Ty czerpiesz satysfakcję z prawackiej bajko propagandy:) 1
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) właśnie nie mam z czego czerpać... bo przygłupów nie brakuje i zaraz będziemy dzięki wam, zamiast Europy mieli drugie Chiny i zsrr.2.0... Tylko z nachodźcami...Bravo wy... Edytowane %s o %s przez Tyr
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 14 minut temu, Tyr napisał: właśnie nie mam z czego czerpać... bo przygłupów nie brakuje i zaraz będziemy dzięki wam, zamiast Europy mieli drugie Chiny i zsrr.2.0... Tylko z nachodźcami...Bravo wy... Toczysz, toczysz... AJh2xJqvcX8xjIOeE5vbHAeqSWVaVqtS.mp4
bjar_2 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 14 minutes ago, kimax napisał: @bjar_2próbowałeś zmienić hasło na nowe? No a jak, żadna metoda nie działa.
Cyrograf15 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Zalecam minimum kultury i ogłady. Inaczej z zupełnie nie technicznych powodów mogą wystąpić problemy z logowaniem. Wojtek
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, karpik napisał: Toczysz, toczysz... AJh2xJqvcX8xjIOeE5vbHAeqSWVaVqtS.mp4 Ale ci mówiłem, że ta kulka to ty leszczyk...
kimax Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minutes ago, bjar_2 napisał: No a jak, żadna metoda nie działa. Kurde a to może jakiś błąd strony, masz kontakt z jakimiś adminami ?
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, bjar_2 napisał: Ty mnie tak załatwiłeś? No co Ty to nie pomse;)
Rekomendowane odpowiedzi