kribmw Napisano 19 Październik 2024 Napisano 19 Październik 2024 Witam serdecznie dziś trafiłem tylnią część odznaki Policji z czasów 2RP.Mam pytanie czy jest szansa po numerze dojść do danych właściciela?W związku z tym proszę o podpowiedzi znawców tematu.
0 toska Napisano 19 Październik 2024 Napisano 19 Październik 2024 (edytowane) Poszukaj na yutub odcinka a dokładnie 3 A. Troncika w którym kopie w lubelskim na polu na którym rozstrzelano policjantów z II RP. Dokładnie tam wyjaśnia co dane bicia oznaczają i czy można po nich dojść do danych osobowych posiadacza. Edytowane 19 Październik 2024 przez toska
0 abcd Napisano 19 Październik 2024 Napisano 19 Październik 2024 XII Pomorski okręg PP nie ma możliwości zidentyfikowania posiadacza po nr. służbowym .
0 kribmw Napisano 21 Październik 2024 Autor Napisano 21 Październik 2024 Dzięki bardzo panowie czyli nie ma możliwości zidentyfikowania właściciela?Szkoda bo by była fajna baza do dalszej pracy.Aktualnie jestem na etapie poszukiwania reszty.pozdrawiam.
Pytanie
kribmw
Witam serdecznie dziś trafiłem tylnią część odznaki Policji z czasów 2RP.Mam pytanie czy jest szansa po numerze dojść do danych właściciela?W związku z tym proszę o podpowiedzi znawców tematu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi