seba_legenda Napisano 22 Wrzesień Share Napisano 22 Wrzesień Znalazłem dziś taką zapalniczkę, a że moja wiedza w temacie zapalarek nie istnieje, przychodzę tutaj z zapytaniem: Da się cokolwiek ustalić na jej temat? Czy ma lat 3 czy 30? Na internecie nie znalazłem żadnej podobnej, ani z takim orłem. Od dołu widać jakieś numerki znaczenia: O33275 i 42 na czerwono po boku Za wszelką pomoc dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 vis1939 Napisano 22 Wrzesień Share Napisano 22 Wrzesień Współczesny badziew, szkoda czasu na ustalanie czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 23 Wrzesień Share Napisano 23 Wrzesień Dosłownie pierwszy wynik w szukaniu https://www.ebay.com/itm/404598956099 Masz już trop możesz dalej sam śledzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
seba_legenda
Znalazłem dziś taką zapalniczkę, a że moja wiedza w temacie zapalarek nie istnieje, przychodzę tutaj z zapytaniem:
Da się cokolwiek ustalić na jej temat? Czy ma lat 3 czy 30? Na internecie nie znalazłem żadnej podobnej, ani z takim orłem.
Od dołu widać jakieś numerki znaczenia:
O33275
i 42 na czerwono po boku
Za wszelką pomoc dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi