kimax Napisano 17 Sierpień Share Napisano 17 Sierpień Czy to część łożyska z jakiegoś pojazdu ? 2 wojna ? Ktoś mi nadsunoł taki pomysł i chce zidentyfikować, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Mathew30 Napisano 11 Wrzesień Share Napisano 11 Wrzesień Takie coś to może być wszystko... również okrągły element starego ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 hipolit-O4 Napisano 11 Wrzesień Share Napisano 11 Wrzesień Stawiam na okucie piasty konnego wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 11 Wrzesień Share Napisano 11 Wrzesień 4 godziny szukałem i znalazłem. Jest to obręcz koła od BNWp-3π* Katalog dosyć archaiczny ale rozmiar mniej więcej pasuje *Bardzo nieistniejący wóz pancerny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kimax
Czy to część łożyska z jakiegoś pojazdu ? 2 wojna ? Ktoś mi nadsunoł taki pomysł i chce zidentyfikować, pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi