humungus Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Wygląda na starą ale żadnych sygnatur się nie doszukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Mam taką na działce(chyba identyczna). Po południu zrobię fotki tabliczki znamionowej. W każdym razie PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 humungus Napisano 12 Styczeń Autor Share Napisano 12 Styczeń ok dzięki.Może nie stara ale solidna i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń 3 godziny temu, humungus napisał: ok dzięki.Może nie stara ale solidna i działa Moja też w normalnym użyciu. Podstawa jednak trochę inna. Reszta identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Fajne wagi stołowe (spożywcze najczęściej). Ta pierwsza jeżeli PRL to wczesny. Brakuje misek wagowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
humungus
Wygląda na starą ale żadnych sygnatur się nie doszukałem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi