hipolit-O4 Napisano 25 Grudzień 2023 Napisano 25 Grudzień 2023 Chciałem dodać do starego wątku "Psie numerki" ale nie odnalazłem. Cytuj
karpik Napisano 25 Grudzień 2023 Napisano 25 Grudzień 2023 12 minut temu, hipolit-O4 napisał: Chciałem dodać do starego wątku "Psie numerki" ale nie odnalazłem. Cwaniak starł datę więc ktoś mu go skasował. Hip- zainwestuj w termomix. Cytuj
hipolit-O4 Napisano 25 Grudzień 2023 Autor Napisano 25 Grudzień 2023 43 minuty temu, karpik napisał: Cwaniak starł datę więc ktoś mu go skasował. Hip- zainwestuj w termomix. Ten "kreis" wystawiał numerki bez roku? Mam dwa bez daty. Poczekam na słońce. Cytuj
karpik Napisano 25 Grudzień 2023 Napisano 25 Grudzień 2023 (edytowane) 9 minut temu, hipolit-O4 napisał: Ten "kreis" wystawiał numerki bez roku? Mam dwa bez daty. Poczekam na słońce. To samemu "kreis'owi" zależało na tym żeby data na numerku była. Podejrzewałem, że datę usunął właściciel psiaka, ale jeżeli znalazłeś więcej bez daty, to w okręgu mogły być inne zasady. Edytowane 25 Grudzień 2023 przez karpik Cytuj
hipolit-O4 Napisano 25 Grudzień 2023 Autor Napisano 25 Grudzień 2023 10 minut temu, karpik napisał: To samemu "kreis'owi" zależało na tym żeby data na numerku była. Podejrzewałem, że datę usunął właściciel psiaka, ale jeżeli znalazłeś więcej bez daty, to w okręgu mogły być inne zasady. , Cytuj
karpik Napisano 25 Grudzień 2023 Napisano 25 Grudzień 2023 Stosunkowo wysokie numery mogą świadczyć, że wydawano "ciągiem" na przestrzeni wielu lat. Wątpię, żeby 8k psów opłacono w jednym roku. Nawet w dużym okręgu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi