MarekPL Napisano 7 Grudzień 2023 Napisano 7 Grudzień 2023 Witam wszystkich. Piszę z nietypową prośbą. Szukam od dłuższego czasu jednego, konkretnego widelca - ma znaczenie sentymentalne i bardzo zależy mi na znalezieniu takiego samego, ponieważ ten z załączonego zdjęcia przez przypadek został wyrzucony... :( Szukałem w grafice Google, sprawdzałem stare kolekcje Gerlach itp., ale żaden z nich nie odpowiada temu konkretnemu. Charakteryzuje się tym, że jest dość mały i ma bogate wzornictwo. Niestety nie mam zdjęcia drugiej strony. Mam jednak nadzieję, że może ktoś rozpozna taki, może nawet ma gdzieś schowany głęboko w szufladzie. Oczywiście zapłacę :) Załączam zdjęcia do wglądu. Cały czas liczę, że uda mi się go zlokalizować :) Dziękuję.
szutnik Napisano 8 Grudzień 2023 Napisano 8 Grudzień 2023 Bardziej niż Gerlacha przypomina mi radzieckie wzornictwo. Może poszukaj w tym kierunku. 1
MarekPL Napisano 13 Grudzień 2023 Autor Napisano 13 Grudzień 2023 Dziękuję za naprowadzenie. Na 99% jest to radziecki hepx. Znalazłem ten sam dokładnie wzór na polskim olx, jednak były to łyżki. Szukam dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi