żulzżabki Napisano 25 Listopad 2023 Share Napisano 25 Listopad 2023 Witam, wydaje mi się że może to być klamra od pasa aczkolwiek nie jestem pewien, dosyć ciężka chyba z brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2023 Share Napisano 25 Listopad 2023 A/ Druga strona B/ Wymiary C/ Nabijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 żulzżabki Napisano 25 Listopad 2023 Autor Share Napisano 25 Listopad 2023 Wysokość 5,8 cm Szerokość ok. 5,3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 hipolit-O4 Napisano 25 Listopad 2023 Share Napisano 25 Listopad 2023 Stawiam na zakończenie pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
żulzżabki
Witam, wydaje mi się że może to być klamra od pasa aczkolwiek nie jestem pewien, dosyć ciężka chyba z brązu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi