kazioW24 Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 Jest jakaś szansa na ustalenie kto jest na foto i jakie ma dokładnie odznaczenia, ja widzę EK 1 ,sportowa SA,DRL,JAKIŚ SZTURM I SZPANGA,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 (edytowane) Szturm to strzelca pokładowego Fliegerschützenabzeichen a medale pewnie zmarzlinka i może np Blauen Division Medaille z Hiszpanię??? Lepsze fotki zmarzliny nie ma... Edytowane 1 Październik 2023 przez Tyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 1 Październik 2023 Autor Share Napisano 1 Październik 2023 Trzeci to z aneks Austrii. Na tym drugim jest miniaturka gapy LW, stopień to sierżant, zdjęcie z 1941r., a na samym końcu tej szpangi nie mam pojęcia co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 1 Październik 2023 Autor Share Napisano 1 Październik 2023 Drugi to chyba za lata służby nie wiem za 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Jest jakaś szansa na ustalenie kto jest na foto i jakie ma dokładnie odznaczenia, ja widzę EK 1 ,sportowa SA,DRL,JAKIŚ SZTURM I SZPANGA,dzięki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi